-
milacek
moc te miluju-jses sex-bomba -
Jseš náš miláček.Přijedeš do Strakonic? Jseš ta nej...na celym světě.Fakt tě milujem.
-
Snowboardaci
super sex bomba-kraaaaaaaaasa -
je náádherná,fakt perfect
-
Fakt tě miluji
Martinko jsi fakt luxusní a snowboardaci to byla rolička přímo pro tebe,dodnes na ně koukám i několikrát denně a v zimě razím do Špindlu dělat parodii na film Snowboardáci Aho Petr -
cafko martina
caf...ako sa mame? HADAM DOBRE.....:) ten film sa ti naozaj podaril,len chvalim ...ked sa budes nudit,mozes mi napisat,bude sranda,mozme pokecat,alebo aj na icq,ale ty asi aj tak nemas moc casu,ale keby si mala chvilku casu,budem rad kam chodis bordovat?-asi na spindl,co? skus slovenske kopce,ako napr. chopok a tak,keby si chcela dojst na slovensko,napis ,mozme zabordovat -
ASI SOM SA ZALUBIL
Taaak ahoj... Videl som supper film s ešte lepšou herečkou...:o) Stále ho pozerám dookola a hlavne tie časti v ktorých si ty... Veľmi si sa mi zapáčila... keby to bolo možné povedal by som ti, že som sa do teba zaľúbil... no bohužial to nie je možné...ty si známa herečka a ja len obyčajný chalan... Aale aj tak sa mi veľmi páčiš...!!! Taaak sa maj pekne...a ak budeš môcť tak odpíš ak nie tak prajem veľa štastia ďalej...papa -
NAAADHERNAAAA
KRASNE TELO,NIET CO DODAT.DUFAM,ZE AJ JA BUDEM MAT TAKE STASTIE TUTO ZIMU AKO RENDY S JACHIMEM. -
Krááááásná
Milujem ťa hrozne sa mi Páčiš,niekedy mi prosím odepiš -
si super martinka ked budes pripojena odpis