Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nadherna

tohle je ta nejhezci holka na svete
  • ...

Myslim, ze byla dobra, hodi se na tu roli, jeji "ksichtik" je k sezrani a umi ho pouzivat... Je milion holek a jenom par muze hrat v takovych filmech. Ji se to povedlo. Ty nadavky tady i neprimerena reakce tisku mi pripadaj vazne nemistny. Takze drzim palce do dalsich filmu, urcite na ne zas rad pujdu.
  • tak co

ahojky jak de zivot martinko asi mas moc prace az budes mit cas napis
  • ahojky

Tak znova ahoj jak se mas a co delas.Az budes moct tak odepis tvůj petr martinek
  • Aaahoj

Taaak ahoj... Videl som supper film s ešte lepšou herečkou...:o) Stále ho pozerám dookola a hlavne tie časti v ktorých si ty... Veľmi si sa mi zapáčila... keby to bolo možné povedal by som ti, že som sa do teba zaľúbil... no bohužial to nie je možné...ty si známa herečka a ja len obyčajný chalan... Aale aj tak sa mi veľmi páčiš...!!! Taaak sa maj pekne...a ak budeš môcť tak odpíš ak nie tak prajem veľa štastia ďalej...papa
  • Len tak

Ahoj Martina,ani celkom neviem preco ti pisem. Nemam vo zvyku pisat na taketo internetove diskusie.Asi najskor preto ze sa mi velmi pacilo ako si stvarnila postavu Lucie v Snowboardakoch. Uz davno ma ziadny film tak nechitil za srdce a obzvlast si tomu napomohla ty. Nebudem ti vypisovat ze ta milujem alebo nieco take, z toho som uz vyrastol. Potesilo by ma keby si mi napísala ako si sa vlastne dostala k tomuto filmu. Dufam ze ta to nenahneva ale hrozne by ma zaujimalo ako si vnimala tie eroticke sceny a co na to tvoji blizky. Vdaka. Bugi zo Slovenska
  • odepis

Martinko prosim az budes u pocitace hned odepis!
  • laska

Tak znovu cau bylo opravdu skvely jak si hrala ve snowbordacich.Ale taky sem cet v ABC ze sis zlomila ruku to me moc mrzi.A co vojta-rendy videl jsem ve filmu jak to s nim delas jaky to bylo odepis petan
  • miluji tě

Miláčku poprvé ve snowboardacích sem tě viděl hned sem se do tebe zamiloval
  • tak by mě zajímalo který z redaktorů se podepsal jako Martina Klírová??? Jinak zdarvím všechny nadržence!!!!!!!!!!!!! Jste fakt paka! Jak můžete někoho milovat, když ho vůbec neznáte?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit