-
Půvabnému andílkovi.
Ahoj Martino . Velmi mě zaujalo že tak půvabná divka jako jsi ty provozuje bojové sporty. Taky je mám rád ale bohužel jsem u žádného nevidržel . Přeji ti mnoho dalších úspěchů jak v hereckém tak i osobním životě . Ahoj. -
Fakt super holka
Ahoj Martino!!!Včera jsem viděl Snowborďáky a je to fakt super film díky Vojtovi a tobě. Na to, že to byl tvůj první film, tak se ti to opravdu povedlo. Je pravda, že jsi mě okouzlila asi kvůli tvé kráse, ale to k tomu patří. Asi jsem trochu najivní, ale chtěl bych se s tebou někdy setkat. kdyžtak my pošli číslo, kdyby jsi chtěla nebo mi napiš na e-mail. tvůj největší fanoušek!!! -
Kočka
Takt tadle holka je fakt dost dobrá kočka!!!!!!!!!! Ferfektní! -
Cauky všem nemáte někdo mail na Martinu? Nebo nedala by jsi mi ho ty sama Martino zatím díky moc Aleš
-
Fakt nádhera.
-
...
myslíte že je to spravný rozdavat jeji mail ? aby ji každej otravoval ... už jen kvůli ní bych nikomu ten mail nedal ! -
Děkuju
Ahoj Martino!! Chtěl sem ti jen říct, že sem moc rád, že českej film objevil tak talentovanou herečku..a navíc eště krásnou=) ..doufám, že tě zase brzy v nějakým filmu uvidím.. Ahoj, Ládík -
Jsi super kocicka
Cau Martino Viděl jsem snowboardaky a hodne moc se mi to libilo.A chtel jsem se te zeptat jestli bys nekdy nechtela jet nekam na lyze ja zavodne na Snowbladech to jsou mini lyze kdybys nevedela Kdyztak mi napis nebo posli email ja ti poslu fotku.Tak se mej a kdyztak se ozvy Cau Tomas -
mail
JJ k tomu mailu se pridavam, pokud by ho nekdo mel... a mimoto mate pravdu, byl by to dobry film bez MK, takhle je to skvely film a clovek se na nej(teda spis na ni :o) divat znovu a znovu... -
!!!!SUPER!!!!!
Martina KLÍROVÁ nejbombovější holka na celým světě fakt kudy chodím říkám ať jdou na ten filmec porotože kvůli ní to stojí za to ......:::§§!!! p.s.Kdyby někdo někde vyhrabal na ní e-mail jsem ochoten i něco zaplatiti ....Díky Jirka