-
moc a moc
ve filmu jsi skvělá, doufám, že budeš točit dál. teď se každej zbláznil a bude tě tahat na rande, když ale nebudeš točit, tak si z nich nikdo za 5 let nevzpomene, já jo, to si piš, tak za pět let pá :) -
cau martino si fakt okouzlující jsem s tebe uplne vedle pa beattie
-
Roztomilá Martinka
To chce klid, pánové. Podle mě, a nejen mě, je Martina pěkně nafoukaná, a taky mi přijde nějaká divná. A co se týče její role ve Snowboarďácích, nemyslím si, že by to byl nějaký špičkový výkon. Chápu, že vás zajímalo sice její nahé tělo, ale to bylo taky to jediné, co tam předvedla. Dejte si sprchu :o) -
...
Je celkem zajímavý pozorovat, jak málo některejm lidem stačí ke štěstí... :) Nechcete se aspoň trochu zamyslet nad těma svejma postama? Vždyť je to úplně o ničem... Chcete zbalit holku, která si zahrála ve filmu? A nemyslíte, že pokud byste na to měli, tak můžete mít milion jinejch, lepších a nemusíte tu chudinku Martinku takhle prudit? Myslíte si, že když si koupíte kontakt na ní, že něco získáte? Až se vám to povede, dejte vědět. Do tý doby se běžte vybouřit tak, že vyrazíte někam do města! SYNT!!! TMX -
nejhezci holka na svete
kdyz jsem te videl jak si byla polonaha byl jsem z tebe uplne pryc jsi krasna nejhezci holka co sem kdy videl!!miluji te -
měl jsem málem zástavu srdce když sem tě viděl polonahou v tom filmu celej život se my o tom zdálo a jsi krásnější než jsem si představoval miluju tě
-
vau
Ahoj Martinko nešla bys na rande? Za zkoušku nic nedám tak to zkoušim. -
Teda čtu si tady ty vzkazy a u některejch nestačím se divit-a docela tě lituju, jestli chodíš na školu s vícero takovejma blbečkama, jako je tady ten "MArtiny kamarád", co tu chce prodávat tvoje číslo, tak Tě docela lituju! přimašťovat si na Tobě kapsu!
-
JsI Skvělá!
-
..
Cus ja mam taky jeji cislo ja s ni chodil na zakladku sice je to dlouho ale vidame se a piseme :-)