Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HAwk domluvil jsem !
  • Re

Myslímže jsem 100% za jedno s kolegou pode mnou a jest-li ho někdo z vás hodlá ukamenovat, tak bude mít co dočinění se mnou !
  • zapomnel jsem dodat.. Tak, a ted me treba ukamenujte, ale hlavne vas nekdo varoval :)
  • blááááázínci puberťácký :)

vy jste fakt vsici blazni, to si vazne myslite ze by Martina prisla sem do diskuze, cetla si vaze uzasny milostny vyznani a jeste vam posilala telefon, nebo snad treba dokonce fotky?? Jste asi upadli na hlavu, ne? :) No, vetsine taky asi jeste ani nevychladla obcanka, takze se neni cemu divit.. :) No nerikam, ze bych si s ni rad nepopovidal, jestli je tak supr jak vypada tak je to vazne fajn holcina :) vzdycky jsem myslel, ze takhle somrujou hlavne holky, ale nestacim se divit kolik takovejch "chlapu" se najde, chudak holka, kvuli takovejm troubum aby nevychazela na ulici aby ji jeste neco neudelali.. No priste az mi zase zavolaj z hollywoodu tak to radsi zamitnu, aby se to pak nevysilalo nahodou v cechach ;)
  • omg

oh my god....
  • Nádherná holka!!!

Nádherná holka!!!V prvním okamžiku mi vyrazila svou krásou dech.!!!
  • hezci holku neznam
  • prosim

sezenmte nekdo jeste nejaky fotky martinky prosim prosim
  • cau Martino

čau martino doufam že hodláš ještě něco natočit protože a jelikož bych tě rád viděl a nevěřim tomu že tě někde potkám ale kdyby náhodou to by bylo super
  • fošna

a pokud budeš chtít dříve než za 5 let na fošnu, tak dej vědět :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit