Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • číslo

máte meil nebo číslo Martiny?
  • sexy

ta je sexy
  • ???

Já fakt žasnu, co je tady ubožáků , který se zmůžou jenom a pomlouvání.Bude to asi tím , že jste tam nehráli vy a asi i tím , že nebudete moc hezký.Nevim , proč si takový buzíci jako vy nezaloží schránku ,na kerý by se moli vzájemně pomlouvat. Tak pá pá pá
  • Šikovná to holka!!!
  • majkl:ja sem se na to Vojty ptal a rekl mi, ze to byla dobra scena, ale ze mu nic moc Martina nerika.
  • pochvala

Je to fakt kus jako svina a to se musi nechat. Ten film se ji fakt poved ale zajima mi jestli mela neco s Kotkem nebo ne protoze jestli po ni jel jako v tom filmu tak to musi bejt fakt husty!
  • Chudák Martina, když jsem si četl ty vzkazy, chtělo se mi u některých případů zvracet. Prodávat čísla na mobil je taková sviňárna že to nemá obdoby. Uvědomte si vy nadrženci, že Martina je úplně normální a zranitelnej človek jako vy všichni. A myslím si, že vám by se asi moc nelíbilo, kdyby někdo prodal někomu vaše číslo. Pochopte chce mít svoje soukromí jako každej. A nechal bych jenom na ní komu dá číslo nebo komu ne. Pěkná holka to sice je, s tím souhlasím. Taky bych ji rád poznal, ale kdyby se měla setkat se všema vanouškama osobně mezi čtyřma očima, tak by asi za svůj život nedělala ni cjinýho. Tím pádem by nemohla natočit ani další film, a to by byla věčná škoda!!! Jestli si tyhle vzkazy Martina čte, tak jí přeji všechno nej do života, a hlavně aby měla silný nervy, protože život není jednoduchej. Fandím ti. Zatím čau. P.S.:Kdyby měl nekdo nějaký připomínky, a nebo měl chuť vypotit nějaký řádky, tak napište na e-mail.
  • mmllaassK

JESTE, ZE SEM TA MARTINA NEZAVITA :OD
  • mmllaassK

atd..
  • mmllaaassK

SRANDY KOPEC..UZ JENOM, ZE SEM PISU, SI PRIPADAM JAK TRUBKA...TO JE VSECHNO..NEBUDU VAS RUSIT V ROZJIMANI..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit