Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jow sranda

hellou, snowklub :D ... tak ma napadlo kuknut Martinu na nete, bo som az teraz filmik kukal... a martina je milunka weru.. a film sa tiez daa... peknaa sceenka weru .) richi s Priewidze ( SR)
  • Je fakt dobrá, přeju jí to. *4* *4* *3*
  • BEST!!!

O kvalite Snowboardaku si rikejte co chcete, ale kvuli teto slecne ma cenu na ten film jit i kdyby byl naprosto o nicem...opet se potvrzuje, ze Cesky jsou nejkrasnejsi na svete...
  • mail

JJ k tomu mailu se pridavam, pokud by ho nekdo mel... a mimoto mate pravdu, byl by to dobry film bez MK, takhle je to skvely film a clovek se na nej(teda spis na ni :o) divat znovu a znovu...
  • hmmmm

seš fakt dobrá. *14* *14* *14*
  • Půvabnému andílkovi.

Ahoj Martino . Velmi mě zaujalo že tak půvabná divka jako jsi ty provozuje bojové sporty. Taky je mám rád ale bohužel jsem u žádného nevidržel . Přeji ti mnoho dalších úspěchů jak v hereckém tak i osobním životě . Ahoj.
  • wow

Vy jí dáváte, chudince. Ještě,že u nás není mnohomužství...i když, pro Vás možná škoda. Ale, že je překrásná, to je holej fakt.
  • Tel. číslo

Je někdo ochotnej zaplatit za telefonní číslo na Martinu? Chodim na stejnou školu, jako ona.... Napište sem...
  • MK

Marťa je dost hezká,ale zdálo se mi,že dost blbě mluví
  • Teda čtu si tady ty vzkazy a u některejch nestačím se divit-a docela tě lituju, jestli chodíš na školu s vícero takovejma blbečkama, jako je tady ten "MArtiny kamarád", co tu chce prodávat tvoje číslo, tak Tě docela lituju! přimašťovat si na Tobě kapsu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit