-
tak by mě zajímalo který z redaktorů se podepsal jako Martina Klírová??? Jinak zdarvím všechny nadržence!!!!!!!!!!!!! Jste fakt paka! Jak můžete někoho milovat, když ho vůbec neznáte?!
-
odepis
Martinko prosim az budes u pocitace hned odepis! -
Právě jsem viděl snowborďáky a hned jsem musel najít tu krásnou herečku !!! :-) *14* *2*
-
Snowboardaci
super sex bomba-kraaaaaaaaasa -
Ahoj Martino,newim jak nejaka holka muze bejt tak hezka jako ty...strasne rad bych se stebou seznamil,ostatne asi jako vsichni odsud...ses strasne roztomila...ve snowboardacich bych chtel hrat misto kotka...kdyz budes mit cas a chut tak napis pa pa
-
\"ex\" Martině:
Ale kuš prosímtě....tady nikdo není blbej, aby ti to zbaštil!Že to seš ty! -
Vím,že bych se neměla takhle chválit,jenže skro všuchni mi to říkaj,a ti co mi neřeknou,že jsem pěkná mi většinou závidí(fakt nekecám)a nemají mě v lásce,prostě mě nesnáší.Jedné holce jsem naprosto nevědomky přebrala kluka a ta mě nesnáší!A do Holywoodu nejdu,protože jsem ještě mladá!
-
pro lavazzu::
Nemáš zač, jsem holka:o)))Jenom máme společnou jednu věc: nesnáším klírovou!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
ahoj Martino seš nejlepší herečka co kdy znám hele prosím dejmi tvůj facebook jestli něaký máš taksi mě prosím přidej moje profilová fotka je takovej malej menujuse tam Filas Novas
*1* *14* *5* *13* *9* *12* *11* *4* -
Vitecek
sem tu, huhu