Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lavazze

No, doufám že ne, to bys byla na úrovni desetiletýho dítěte, ale to ty asi nebudeš. *4* *4* *4*
  • Martika je fakt neeejjj holka na světe. *14*
  • ahoj kráska

ahojkyyyyyyyyy *3*. V snowbordákoch si super podla mňa si jedna z najkrajších dievčat na svete *14*

Ahoj Martino, jsi fakt kočka s nádhernou postavou. opravdu nekecám. napiš mi please na číslo 602945631 *14* *14*
    • Re: *******

Ahoj.promin ale osobni udajr nedavam..
  • Lidi jste divní

Koukám jak z jara, lidi proč máte potřebu někoho pomlouvat a hanět, když ho vůbec neznáte? Nepřijdete si trochu jako ubožáci?
    Sbohem Martin
  • ...

myslíte že je to spravný rozdavat jeji mail ? aby ji každej otravoval ... už jen kvůli ní bych nikomu ten mail nedal !
  • pitros

Narozeninky

ahoj všechno nejlepší k tvým narozeninám hodně štěstíčka zdravíčka a pohody...přeje Pitros Cruz *4*
  • majkl:ja sem se na to Vojty ptal a rekl mi, ze to byla dobra scena, ale ze mu nic moc Martina nerika.
  • Nezajdem někdy na Chat? Nemáš ICQ?
  • Nazdar, podle mě teda stál za pozornost ve filmu Snowborďáci uplně někdo jinej,a sice Bára Seidlová.Je nejen krásná, ale taky umí hrát. Martiny replika "My jsme se o vás bály" (a nejen ta) je příkladem tragickýho hereckýho projevu. A co se vzhledu týče, takhle tuctovejch holek jsem viděla asi tak 10 000. Ale, kdo píše, že je vyloženě ošklivá, tak to je na druhou stranu dost neobjektivní. Tolik o Martině Klírový.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší