-
mě se zdá ten vyjímečnej nebo jak se jmenuje...úplně f poho...
-
Nazdar .... krázko
*4* Cau jseš pěkná holka , Ve snowbordácích si hrála dobře *13* a budeš hrát napiš mi na tento email : tomino@gatompark.cz a jestly máš ICQ tak mi ho pošli.... na email díky tvůj tajný ctitel -
...
Je celkem zajímavý pozorovat, jak málo některejm lidem stačí ke štěstí... :) Nechcete se aspoň trochu zamyslet nad těma svejma postama? Vždyť je to úplně o ničem... Chcete zbalit holku, která si zahrála ve filmu? A nemyslíte, že pokud byste na to měli, tak můžete mít milion jinejch, lepších a nemusíte tu chudinku Martinku takhle prudit? Myslíte si, že když si koupíte kontakt na ní, že něco získáte? Až se vám to povede, dejte vědět. Do tý doby se běžte vybouřit tak, že vyrazíte někam do města! SYNT!!! TMX -
ahojík lidi tak sem si přečetla vaše vzkazy a musím říct že jsem byla celkem spokojená až na nějaký výgružky atd ... Děkuji moc všem co mi fandí , vaše Martina
-
milacek
moc te miluju-jses sex-bomba -
Nic si z toho nedělej...
Martino, nic si z toho nedelej co ti pisou ty "15 lety nevychovanci" nebo jestli se to da jinak nazvat. Sice si hrala jen v jednom filmu ale myslim ze to stacilo.Libilo se mi tvoje gesto kdyz ti nabidli hrat v Raftacich pokud to tak je.Sama si preci rekla "ze das sanci jinym mladym nadejim"Hezke gesto si udelala :o) Jinak co se tyce tebe ses hezka holka jen co je pravda nebo teda me se aspon libis, tady je misto pro komentare tak se nesmis treba i divit ze nekdo jako tady kousek podemnou napise, ze se mu nelibis myslim ze je to dany vkusem ale jak to podal "ten maser" pode mnou to trosku uz prehnal.Ale no myslim ze to asi nema v hlave trosku v poradku a jen ti zavidi. Tak se mej a jestli so tohle nahodou prectes tak mi kdyztak napis na myho mejlika.Sem zvedavej jestli si fora kde se bavi lidi o tobe ctes a reagujes na to treba nebo si to jen ctes a myslis si svoje. tak ahoj a hodne uspechu jakv lasce tak no ty vis proste ve vsem :o) -
jako nevim o co se tady vsichni snazite... jako martina se me taky libi... to je fakt ale jestli ste si nevsimli tak v cely diskuzi neni ani jeden jeji prispevek... coz znamena ze sem asi moc (nebo vubec nechodi)...nebo ani nema zajem komunikovat(coz by teda byla skoda )...to znamena ze cokoliv ji tu napisete je zbytecna namaha... Proste se smirte s tim ze vam asi nikdy nenapise. (Ja uz sem se s tim smiril a nebylo to moc jednoduchy... :)) .: END :. PS:vy co pisete ze s ni chcete chodit si to trosku srovnejte v hlave,, jak sni muzete chtit chodit kdyz ji ani neznate?? jenom proto ze je hezka??? -- nechapu
-
Pro Matta
Možná to bude vypadat,že couvám,ale já jsem si dosud nezaložila e-mailovou schránka a fotky ti poslat nemůžu,protože nemám zrovna digitální fotoaparát na to,abych se vyfotila a poslala ti ty fotky!!!Sorry,Matte!!! A jestli si myslíš,že jí závidím,tak to se pleteš,to je ta poseldní,které bych záviděla!!! -
Pro pana výjmečného
Jsem ráda,že zde přibyl další odpůrce M.Klírové! -
Pro Matta
No,ale mě se zdá celkem v poho...Ale až na té diskuzi o Gwen,to máš ale pravdu!