Přejít na výpis diskuzí

Martina Klírová

OSOBNOST 31.12.2006 
276 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nazdar, podle mě teda stál za pozornost ve filmu Snowborďáci uplně někdo jinej,a sice Bára Seidlová.Je nejen krásná, ale taky umí hrát. Martiny replika "My jsme se o vás bály" (a nejen ta) je příkladem tragickýho hereckýho projevu. A co se vzhledu týče, takhle tuctovejch holek jsem viděla asi tak 10 000. Ale, kdo píše, že je vyloženě ošklivá, tak to je na druhou stranu dost neobjektivní. Tolik o Martině Klírový.
  • Nevim co na ni vsichni vydite.....dit lucka vondrackova byla mnohem hezci a roztomilejsi..klirovy to docela ve snowbordakach sluselo ale v normalnim zivote..nic moc..rikate blondyna?no ja si spis myslim ze tu barvu co ma na hlave koupite v kazde drogerii. Jeji vlasy totiz vubec nejsou blondate..ale to byste se museli podivat ke korinkum kde ji odrusta tmavsi barva! nemam ji rada!
  • ses super

napis mi na e mail jestli clanky ctes prosim ses dobra herecka i super holka na pis na e mail a tvuj e mail napis taky pokud. cau.
  • Šikovná holka.
  • Martinka

Ja te tak miluju!Jsi ta nejhezci holka na svete.z toho o tobe pisou ostatni lidi(to spatny)si nic nedelej.Nemuzu te vypudit z miho mozku.Jsi ta nejkrasnejsi holka kterou znam.Budu rad kdyz napises na muj email.Tedy pokud si ty clanky ctes.proste te miluju!:)
  • martinka

Martina je naprosto hezka holka!uz kdyz jsem ji videl na poprveuplne jsem z ni zesilel!VE snowboardacich ji to hrozne sluselo,ale mluvila nejak divne!Chtel bych hrat ve snowboardacich misto Vojty Kotka.Je to ta nejhezci holka kterou jsem kdy v zivote videl.Hrozne by sem se s ni chtel setkat!Proste ji hozne mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooc miluju!:)
  • Nezajdem někdy na Chat? Nemáš ICQ?
  • ahojík lidi tak sem si přečetla vaše vzkazy a musím říct že jsem byla celkem spokojená až na nějaký výgružky atd ... Děkuji moc všem co mi fandí , vaše Martina
  • Stejně všichni máte smůlu Klírová je zadaná..
  • cože

Cože? Martina že hrála skvěle? Vždyť to byl absolutně amatérskej, podprůměrnej výkon-sorry ale zkuste se na to kouknout ještě jednou..navíc měla tu výhodu že v celim filmu řekla asi tak 5 vět..Jinak, pod slovy "hrát skvěle" si teda rozhodně představuju něco jinýho" -ale asi jste toho ještě moc neviděli ...:)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit