-
je skvělá
Je to holka,kterou nepřestanu milovat,tak mi jí nukdo nepřeberte -
OMFG ROOOOFL. Panove Panove probudte se. Nadherna holka to je, ale je to nad miru nepravdepodobny ze ji tady nekdo z vas potka(krome tech blbcu - slusne receno- ktery ji tady "prodavaj"), meli byste si najit holku "z normalniho sveta" =P
-
Je dobrá a ve Snowboardacich mela fakt dobry vlasy!!!:)
-
Je dobra
V tom filmu hrala fakt skvele!!je skvela herecka!!! -
Mě se na Martině líbí její vlasy,ve filmu Snowboardáci je měla vždycky upravený.Vzhledově celkem ujde,ale musím uznat,že ve filmu Snowboardáci vypadala dost namyšleně, a mluvila jako mentál.Já osobně ji ale neznám,takže nemůžu říct,jaká je.Ale ti,co ji neznaj, a říkají,že je to kráva,mají u mě velký mínus!!!!!!!!!!!!!!! Martino,drž se!
-
:o)
Ahoj Martino,nemáš náhodou ICQ??Jestli jo tak mi ho prosím napiš do emailu.Děkuji... -
ahoj
ahoj martino zajímalo by mě jak se točilo ta milostná scénka z vojtou -
Ahoj
Ahoj Martinka si skvela a strasne pekna a v tom filme si uzasna ak mas zaujem popisat tak budem cakat.S pozdravom David -
ahoj Martino zahralas to vyborně!!! a neber si to tak co říkaji ostatni!!!!!! jsi skvěla!!!;o)kdybys měla čas tak mi prosssssssssssiiiim napiš když ne tak nic se neděje§§§§:o( páááááááá
-
není to lehky
řekla bých e to není zrovna tak lehky zahrat ve filmu zkuste to a potom pomlouvejte!!!!!!