-
Olsenky
Olsenky sou prostě super,sou úžasný,jejich filmy sou báječný,i když si sou v něčem podobný,ale mám je mooooooooooooooooooc ráda!!!jj,sou úžasný.A mooooooooooc hezký..... *14* *3* *4* *4* *15* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hérečka
Ty a tvoje sestra jste prostě úžasné.Jste fakt super. -
ajoj olsenky mam vas moc rada jste moje kocicky tak papky pa pa pa pa p *4* *14* *14* *3*
-
zlatíčko
Miluju je,jsou mi vzorem!!! -
ahoj mary-kate i ashly jste moje nejlepší herečky mám všechny kazety natočený kde hraje te vy akorát bych chtěla videt a nikde to nemužu sehnat !jeden den v new yorku!nemohla by jsi mi to nějak sehnat ale dyžtak ne za peníze děkuju mockrát aaaahojky měj se vaše fanynka lucka sklenářová!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *5* *8* *5*
-
Olsenky sou nej!!!!!!A maj krasnej usmev!!!A kdo se pta proc se furt smejou,tak maj krasny zuby-proto
-
Objednavka
olsenky hrozně fajn a mám je mooooooooooooooooooooo ooooooc ráda -
Mary-Kate miluju ji
-
JSTE SUPER JEN TAK DÁL.
-
Olsenky jsou super nejlepší herečky
-
Olsenkam moc moc fandim a sleduju každý novinky na internetu.Sou prostě SUPER SUPER
-
Olsenky jsou NEJ!!!!! hlavně Mary-Kate !!!
Olsen Mary-Kate je super holka!!!! zajímalo by mě kolik filmů ještě natočí=) a zajímalo by mě ty jejich malovatka a ty přípravky sešenu!?? JSTE SUPER HOLKY!!!!!!! JEN TAK DAL!!!!!! -
Plny dom
oni hrali v seriali plny dom,ze? -
Mary-Kate Olsen
Když jsem byla menší, tak mi naši říkali, že jsem jí strašně podobná a ted´ jsem jí prý podobná třikrát víc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Mary-Kate je skvělá!Ashley lepší!
Dřív jsem je měla ráda na stejno,ale potom co si M.K. nechala obarvit vlsy,chodit oblékaná jak šupan tak sem začla fandit víc Ashley!Ale asi je to pro ni taky dost něžký když ji pořád srovnávají s Ashley!Doufám,že natočí ještě další společný film. -
Miluju Olsenky
Já miluju Olsenky mají úžasný filmy a jsou moooooooooc hezký. -
Olsenky jsou super
Holky jste skvělí. Jen tak dál!!!!!!!! -
Obě jsou strašně super a děsně sexi
-
olsenky jsou fáááájn
-
Ashly
Olsenky jsou suproví