-
Když se ti nelíbí a nefandíš jim,tak sem nelez. *13* Kecáš blbosti,protože jenom závidíš.Ty nejsi nic.A oni jsou krásné a nadané.Někdo má holt talent.Aby si věděla,hráli už od 9 měsíců. *5* Jsou fakt dobrý.Setkala sem se s nima v Americe.Jsou strašně milý a opravdu krásný.Mocinko je zbožňuji!!!!!!!!!!!!!!! *3*
-
M-K JE TA NEJKRÁSNĚJŠÍ NEJKRÁSNĚJŠÍ NEJKRÁSNĚJŠÍ NA SVĚTĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
je fakt super ale ashley je lepší
-
Já zbožňuju Mary-Kate a Ashley. Jsou skvělé a hodně nadané. Jsou prostě nejlepší!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Mary-Kate je SUPER!nosí super hadříky a točí ještě lepší filmy *4* prostě parááááááááááda!chci taky taková dvojče *3* *15*
-
Mám je strašně ráda! Jsou boží! Už mám od nich i kosmetiku......ale Ashley mi přijde o něco lepší. No nevím, možná se pletu. *14* *3*
-
PRO VŠECHNY CO NESNÁŠEJÍ OLSENKY: když je tak nesnášíte tak proč sem vůbec chodíte. Tohle je stránky věnovaná a vytvářená fanoušky Olsenek. Jako kdybych já házela špínu na vaší nej osobnost. Jste fakt trapný a hloupý! Laskavě se nad sebou zamyslete! *13* *8*
-
web
achooooj všici olsenky sou super mrkněte se na moji stránku o nich:
www.mary-kateandashley-twins.webs nadno.cz
doufám že se vám bude líbit -
webovka :D
mám sqělou webovku o olsenkách tak se na ni mrkněte !!! :D www.mary-kateandashley-twins.websnadno.cz -
usa
no su to super baby raz ked budem v usa tak ich naisto vihladam ........................no su to super baby...a ked dakto mal by chut si pokecat tak nech mi napise na e-mailovu stranku:::johnny195@post.sk .....thx