Přejít na výpis diskuzí

Mary-Kate Olsen

OSOBNOST 31.12.2006 
149 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak???

Hele jak se podívat na fotky u Mary-Kate?????? *3*
    • Re: jak???

klikneš naní *14*
  • Chjo

Čas Olsenek už vypšel.Ted jsou znich dospělé dámy. Ale i tak na čas kdy natáčely skvělé filmy nezapomenu. Staly se mou součástí života!!!!! Ale ted sou dospělé a jiné. Možná že jim trochu sláva stoupla do hlavy
  • Olsenky

Podteee na moju stráánku o Olsenkách.... www.olsen-love.estranky.cz
  • hero1111

Olsen

TY holky jsou boží,rád bych je chtěl poznat,doufámm že na nějakou holku -podobnou na Mary-kate nebo na Ashley někdy potkám
    mám vás rád holky-přeji vše nejlepší do života
  • blog o mMKAO

budu ráda když se mrknete na můj blog o Olsenkách.. www.girlsolsen3.blog.cz ..a nechte komentář ;)) *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • siminka1234

Mary-Kate

ste super je pravda ze ste nej. bohatsi na svete *7* *7* *7* *7* *7*
  • No tak já je obě moc nemusím,,malý docela hnusný holky..který sou doost namyšlený...Jako malý byli teda o dost hezčí ,film malé dohazovačky se mi líbí sice těch filmu je dost podobnych ae byl hezkej..Na ty ostatni jak už jsou starší se už ani nepodivam už od pohledu mi přijdou nesimpaticke!! :)
  • zdenule119

Nechápu!!!

...wždyť sou sqělý...obě dwě sou uplně suprowý herečky...sice neznám jejich žiwotopisy až tak moc dobře a ani moc newim co mají rády,co dělají a tak...ale mám je ráda už proto jak hrajou a taky jako normální lidi...wždyť nic hroznýho nedělaj...nechápu ale to,proč když je teda tak moc nesnášíte,proe sem wubec lezete...řikáte tady jak moc sou hrozný,ale chtěla bych teda widět wás jak wypadáte a taky jaký máte chowání když posuzujete chowání druhých...každej má plno keců,ale ať se prwně podíwá na sebe...ony taky nikoho nepomlouwaj...takže když je nemáte rádi,tak sem wubec nelezte a nekažte druhým jejich radost...
    • Re: Nechápu!!!

Krásnej příspěvek, ale to písmo je fakt retardovaný....:D mělo by se s tim něco udělat...:D
  • zdenule119

Happy birthday!!!

...jinak přeju wšechno nejky k narozkám... *3*
  • australanka

Víte to nebo ne

Já to nevím, ale chtěla bych se to dozvědět.Nevíte která z Olsenek se narodila dříve(o kolik minut)Díky moc by mě to zajímalo, protože Olsenky strašně zbožňuju *7* *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Víte to nebo ne

Mary -Kate Olsen 8:24 a Ashley Olsen o 2 minuty později *4* *4* *4*
    • ...

Vse nej k narozkam! :-*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit