Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Změňte téma

Já teda nevim,ale tohle téma sem taháte už asi potřetí (nejmíň).Že vás to baví.Je jen šťastná náhoda že,když se tady o téhle věci tak živě mluví,se tím nezačali probírat bulvární novináři.Neřešte to,myslete si každý,co chcete,ale nechte jeho soukromí na pokoji,myslím,že nám do něj nic není.
  • hilarynka

-?-

Bože, neuvěřitelný kraviny se tady řeší ..
    Místo Matěje se tady zaobíráte jeho zuby .. Není to jedno ..!? Zuby má v pohodě ..!! Oči taky .. Tak co řešíte ..
    Máte rády Viléma nebo Matěje ..?! Navíc .. že nějaký blázen tady mele o tom, že je Matěj gay .. Naprostá hovadina toto ..!!
    To mě docela mrzí, že tady řešíte to, jak vypadá .. Než aby jste se 1.)Zaobírali tím, jaký je a 2.) Se koukněte na sebe ..
    Taková sprostota .. Víte, že vás může žalovat za urážku na cti ..?! .. Neuvěřitelné, pořád tady říkáte jak je dokonalej a pak ho tady virtuálně plasticky operujete ..
    Styďte se ..
  • Re: Re: Re: Re: xD xD

Taky fakt hele xD xD
    *9* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: xD xD

no toe vlastně fakt!!!=D=D=D__ale když je na ty kluky to spíš víc fanouškůů!!!=D=D___ *1* *1* aby je moch rajcovat svejma novejma kukadlama *9* a zoubkama!!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: xD xD

Že se vůbec ptáš čoveče...ty vyhladí leisrem v Praze to je jako zadarmo a jje to přeci populární fanynková hvězda...tak možná daj i 50% slevu ne xD xD *1* *1* *1*
  • Re: xD xD

hey ty si debilll___lolololoololol____já se tu řežu jak debil___=D=D=D=D__a copa by udělal s těma očima ale!!!=D=D=D *1* *1*
  • xD xD

No to jo xD...ae nebuj holka jestli chodí na tuhle diskuzi tak si určo tady to přečte a za chvilku uvidíš v bulvárech Matěj Stropnický slavný hrdina z Máje podstoupil zákrok na srovnání zubůů...aby svoje fanynky moh více rajcovat xD *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: =D

twe ty si debil =D=D=D=D*lol*no je fakt že na tom koni nic moc__ale ty wlasy!!!=D=D=D__ty ¨sou hezký!!!§=D=D=D__tyjo by mě zajmalo co má s těma zubama a očima!!!=D=D=D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: =D

No to je kabrnák...ae jinak co si budem povídat o jeho jízdě na koni ten fakt jede jako by ho tam chtěl *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: =D

a ty zuby!!=D=D__ *1* *1* toe káádr!!§=D *1* *1* ale nejvíc mu to sluší stejně__jak jede na tom koni no jak mam ten plakáát!!!!=D=DF
  • Re: Re: Re: =D

Domi my to wíme že vypadal všude teplej ae ostatní to vědět nemusí xD xD....a sakra tak už to šichni víte *1* ae stejně nejlepší ta scéna v tom mlýně jak tam čuchá tu mouku a div mu oči se nerozjedou xD *1* *1* *1*
  • Re: Re: =D

jo a jaká to byla??? ptž mě přišel všude!!!___ne vtip__samozřejmě!!!=D=D___ *1*
  • Re: =D

No jako Domi úpe na to čumím jak péro z gauče xD *1* .... ae tak to se dalo čekat že xD *1* ´mě stčila jedna ta scéna z Máje xD xD..tam vypadá na 100% teplej *1* *1* *1*
  • =D

tyjo Maruš tak co na to říkáš!!!??? *1* *1*
  • Re: Matěj holky nemusí

fajn, v pondělí se Matěje zeptám jestli toho kubu zná.... sem moc zvědavá co řekne ! *8*
  • Re: Matěj holky nemusí

Mě teda tohle nechává chladnou,protože přístěvků tohoto typu je i u jiných osobností požehnaně.Ale myslím,že bychom tu neměly pitvat jeho soukromí a chovat se,s prominutím,jako drbny,ať je to tak nebo ne
  • Re: Re: gdfhatj

no je to proste vůl a to je můj názor!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a jestli se ti to nelíbí tak to už mě nezajímá *1*
  • Matěj holky nemusí

Ahoj holky, strašně nerad vás zklamu, ale Matěj Stropnický je gay a trochu mě na něm štve, že to kvůli kariéře a bulváru nikde nepřizná. Nicméně teď zrovna začal randit s mým dobrým kamarádem Jakubem Šmídem (herec z brněnského divadla Husa na provázku, který teď začal studovat FAMU v Praze). Kuba říkal, že je to moc hodný a něžný kluk, prý na něho chtěl hned skočit, ale Matěj to zdržuje, zatím prý je to tedy jen o romantice, randění, procházkách za ruce, společných návštěv divadel atd. Snad se vás to moc nedotkne, protože já jim to oběma přeju. Matěje moc neznám, ale Kuba Šmíd je moc fajn kluk a po svém minulém vztahu si romantickou lásku rozhodně zaslouží, tak jim držím pěsti, ať jim to vyjde!
  • Re: Re: Re: Re: Dabing

Ahojky..Fakt byl jeho hlas nadabován?? Tomu se mi ani nechce věřit..když to čtu tak jen valím oči..fakt je 100%??? Pokud o tom někdo víte něco bližšího prosím napište mi na email..pááč mi to přijde divný *7* *7*
  • Re: Re: Re: Dabing

martina008

__no jasný to ti můžu říct i já kym byl nadabovanej a Stropnickýho se ptát nemusíš!!!=D=Dlol *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit