-
Re: Re: Re: Re: ......=D
jestli tě něco deptá, je to jen tvůj problém. Mě spíš vaděj tyhle ubohý vzkazy tady.. a o tom nadabování..to bych fakt pochybovala.. nejchytřejší nejsem, ty jo? -
Re: Re: Re: Dabing
a kdepak to potvrdil? -
Re: Re: Matěj holky nemusí
Já teda nepochybuju, já to vím.. -
Re: Re: Re: ..???...
byl u vas ve skole??,se mas:)doufam ze si vyuzila prileziti a diky ta prispevek...aspon nekdo je milej:) -
Re: Re: ..???...
ahoj, jo souhlasim s tebou .... jestli si myslela to soukromi jako to, ze je matej gay tak neni .... vcera byl u nas ve skole tak sem mela moznost si s nim popovidat .... ae jako totok fakt ee ... ja sem si hend myslela ze neni ale potom me jeste vic presvedcil on sám .... takze holky nezoufejte a nedejte na nejaky keci na netu ;-) *4* -
Re: Re: Re: Re: ..???...
no jasný to ti nikdo nebere ale vem si že tady všichni furt jakej je skvělej__ale znaj ho jenom z Máje z televize___a z pár__videííí____takže to je porstě můj názor no!!!! -
Re: Re: Re: Re: ..???...
Přiznávám se, že do Máje jsem o něm moc nevěděla. Ale po Máji se o něm snažím dozvědět, co nejvíc *3* ro mi věřte *1* . Protože se mi lbil jak v Máji tak i mimo něj......... *14* -
Re: Re: Re: ..???...
no to mas pravdu...malo z nas znalo mateje nez natocil maj,ale to je jedno ne???je prece jedno kdy se nam zacal libit nebo proc se nam zacal libit...kazdej nekdy prorazi at uz tak nebo tak:) -
Re: Re: ..???...
jako tywe vy ste z něho uplně posraný_:_:jako snad si tady můžem psát co chceme __ a ne jenom co se líbí vám!!!___každej ___má holt jinej vkus někomu se líbí někomu_ne ___ale jako ruku na srdce líbí se vám jenom kůli máji__kdyby máj nebyl___pochybuju že byste měli o nákym Matějovi Stropnickým__vůbec___páru!!!!! -
Re: ..???...
kdyby pověsili - to ne, ještě hůř, oni mu ufiknou hlavu a zmučej kolem. Ten jeho otec je pěknej slizoun.
A ty kecy o Matějovym soukromí jsou fakt maximálně trapný a navíc pravděpodobně vymyšlený.... *10* -
Re: prosba
ten mail je tenhle:matstrop@volny.cz -
Re: Re: Re: Re: taky jsem dostala e-mail
tak to ti verim....me kdyz poprve napsal tak sem tomu taky porad nemohla verit *3* -
Re: Sms
a mate s kamoskou jeste jeho cislo???dyztak mi je pls posli na mail.byla bych mocinky rada *3* *14* *14* *14* -
Re: Re: wendy
ON TI DAL FAKT ČÍSLO??????????NECES MI HO POSLAT NA MAIL???? *3* -
Re: Matěj holky nemusí
si děláš kozy ne??matěj a gay????tak to pochybuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
..???...
Ouu..jako já nebudu řešit jeho zuby.. xDD
Twe..mě se pstě hrozně líbí od tý doby, co sem viděla film "Máj"..a jako upo mě sr**a ta slepice, co s nim hrála..takej pěknej "vilém" a vona ho podvádí s takým starým otcem...!! A eště ho chudáčka pověsej..
Upo sladkej vilémek..ty dlouhý vlasy a pstě celá ta role ve filmu k němu padla jako ulitá.. *14* *14* *14* *14* -
tak tohle je bezpochyby ten nejvic mocnej prispevek co tu byl:):):):):):):):) -
Tak tohle už tu bylo několikrát.Nemůžete si proboha dát pokoj? -
Re: Dabing
Cože? Mně se to taky nechce věřit. To prostě musel bejt jeho hlas..... -
Re: -?-
Přesně tak,řešíte tu kraviny *13*