Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hilarynka

Re: Re: Re: Re: TL

Já už to nechápu .. Ty za ním chodíš s foťákem, né ..? *1* *1* *1*
  • moniiiczkaaa

Matěj se mi vážně líbí...v obou smyslech slova..

Jako já sem včera viděla Máj a od té doby se mi Matěj líbí. Já si myslím, že jako politik je dobrý, jako novinář je skvělí, nádherně se vyjadřuje a na to, že Máj byl jeho první film, je vážně nadaný. Nechci tady psát jako že je nejlepší, protože takhle je to těžký. Ale myslím, že ve filmu Máj zazářil. A musím se přiznat...že se mi hrozně líbí *9* . Mohl by aspoň přijet do Brna. Třeba. Nebo do Kroměříže ať to mám blíž... Nvm co bych dala za to, kdybych měla aspoň jeho autogram *4*...!! Je prostě *14* *14* !!! To se ani nedá napsat *15*
  • hilarynka

Re: Re: Re: Re: TL

Tak dík .. *3*
    Že mu držím palce .. *3*
  • Re: Re: Re: TL

nejsem ani Matějková ani Matějova a tím bych to uzavřela *1* a jestli ho zase uvidím, tak vaše pozdravy přetlumočím *3*
  • hilarynka

Re: Re: TL

Jako fakt .. To budeš ta .. Matějková, né .. *1*
    Tak ho pozdravuj .. *1*
  • ferrerrka

Re: Re: TL

tak se priznej:):):)
  • Re: TL

*1* samá voda - maximálně Matějova kolegyně ze SZ *3*
  • hilarynka

TL

Já už jsem na to přišla .. *1* tynalina je Matějova ségra nebo něco z rodiny .. *1* To si jinak nedokážu vysvětlit .. *1* *1*
  • Re: Re: Ti dám ty .... !

no dit jo máš naprostou pravdu
  • Re: Romanká:] pro fominičkquu

no toe jasný ale já do něj nejsem zamilovaná___=D=D=D__ale tak ty aspon jo vid???=D=D tvá platonická láááska!!!=P=P=P=D=D
  • romiii

Romanká:] pro fominičkquu

no tywole____ to bych asi nepřežila,jsme do nj blázn ia hnal by nás na komisy..____ xD to bybyla hruuza..xD no\jasný maruš...jídlo já mam u sebe dycky____ xD bez jídla ani ránu
  • Re: pro DomičqquuuxD

no jako____ale fakt____já nechci před komisi___=´D=D=D_:_stačí že nás tam žene Vranková___a eště ____Stropnický___!!!=D=D=D
  • Re: pro DomičqquuuxD

No to si pište holky xD xD...už si plánuju co si vemu na sebe až mě před tu komisi předvolaj xD xD...že by černý šaty nebo společenský kalhoty s halenkou xD xD...no hlavně si vemte svačinu je to na dlouho xD xD *1*
  • nika.

Re: pro JANČU

No jo, je to tak. Ale stejně ten kdo ho mluvil měl docela podobnej hlas....
  • pro DomičqquuuxD

no takse sejdem na komisy... xD stejnak sjem se tasm měli sejít s pruserem co jsme udělali u wáwrowky..:D heej teplej prostě neni,neni teplej neni teplej neni teplej opakuju a widíš?de mi to..xD To si asi jenom náký děcka hrajou na matěje wíš..by nás molh žalowat akorát za sexuální obtěžowáníw praze(my wíme) :D
  • Re: Re: Re: Re: ..???...

Já bych řekla,že gay není.A navíc,když chodil s tou blondýnou *1* *1* *1* Mohli byste mi pls někdo říct,kde najdu číslo na Maěje????
  • Re: Re: Ti dám ty .... !

hele nech toho laskavě___jako nebo tě matěj zažaluje___!!!___jak už tady bylo zmíněno___=D=D___ptž mě bude taky žalovat a Maruš tebe taky co???=D=D=D*lol*
  • Re: lol

no,neřekla bych, že se ty nosy daji srovnávat...
  • nika.

Re: lol

Michael Jackson s jeho předělanym xichtem mu teda příliš podobnej neni, ale co, názor.
  • mija6994

lol

Trochu mi připomíná Michaela Jacksona *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit