Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: TL

fajn,... muzu si vsadit? ja totiz vim kdo tynalina je ... ale chudera pac zchuzku si s nim muzu domluvit sama :d samozdrejme bych se podelila se vsema kteri vi kdo je tynalina... *7* *13* *13* *13*
  • Re: Re: TL

Jak se tak prodírám diskusema na Postřehu... Přiznej se, jsi ten (teda jako ta, ale ten zní líp...), kdo si myslím, že jsi, žejo?
  • Re: TL

Tak začnem uzavírat sázky! Kdo se trefí, tomu dojedná schůzku s Matějem *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: TL

já si potrpím na "Slečna" *1*
  • nika.

Re: Re: Re: Re: TL

Paní tajemná......
  • nika.

Re: nwm

trochu?
  • hilarynka

Re: Re: Re: Re: Re: Ti dám ty .... !

To ne no .. ale je tu ještě GARNIER .. *1* *1* *1*
  • kacenka_love

nwm

vydela jsme Máj a jako bý no až na to že jak mu lámali nohy bylo trochu drsný *7* *7* *7*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Ti dám ty .... !

Patří ti to *1* víš co se říká, nebuď zvědavá, budeš brzo stará a od toho ti žádnej Elixír od Dermacolu nepomůže *1*
  • hilarynka

Re: Re: Re: Re: Ti dám ty .... !

Já .. zase já .. jsem první na ráně, co .. *1* *1*
  • hilarynka

Re: Re: Re: Re: Re: TL

Tyhle fotky přece nejsou na Googlu ..
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..???...

napis mi na email janatref@seznam.cz a ja ti neco o jeho cisle reknu :D *1*
  • Re: Re: Re: Re: ..???...

asi tak nejak... prijde mi dovny ... fakt dost divny ze v utery kdy mel zkousky na vysoky stihal jeste foceni a dalsi veci... holky vzpamatujte se ... proc sem pisete takovy kraviny? dyt sme jenom lidi a muzem si psat i pravdive neni nutny si vymejslet ruzny veci jenom aby jsme byli zajimavy.... vetsinou spis veci ktery sou pravdivy sou zajimavejsi *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..???...

fakt u vas byl ? nepovidej.... zajimave hlavne ze delal zkousky ve skole ... *7* *3* nic proti
  • Re: Re: Re: Re: ..???...

ahojky jj byl u nas ve skole .... musim se zatim trosku otrkat a casem sem mozna dam fotky ktery sme nafotili... *7* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: TL

Google je všemocný.... *5*
  • Re: Re: xD xD

wooooooow kazdej psát co chce :D jejda pojdme chudaka mateje pomlouvat konecne v jinem zanru. ... kdyz si tadyk nekdo nejmenovany napsal jako ze je Matěj gay... pojdme se pobavit a vymyslet si neco atraktivnejsiho.... :D nejraci bych to pripsala na učet tomu kdo sem napsal tu zminenou kravinu.... ale nic dalsiho sem plantat nebudem lepsi je kdyz se pise jenom o vecech ktery sou pravdivy :D napriklad jak sem nekdo psal .... nejaka holka ze si volala s matejem 5X denne u toho sem se taky dost pobavila :D *1*
  • Re: Re: Re: Re: Ti dám ty .... !

raco at kamenujou tebe ... jeste budou kamenovat me :d to teda neeee e e e *8* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Ti dám ty .... !

Ano! Dej je sem!!! Potřebujeme taky zdroj od někoho jinýho nebo mě tu Hilarynka a spol. ukamenují *1*
  • Re: Re: Ti dám ty .... !

no ty woe holky s váma teda sohlasim !.....!!! Matěj ted dělal ve skole nejakou prednasku tak jsme ho s holkama zkoumali a jak teplej se nechova ani trosicku aspon po tom co nakonec predvedl sem si tim 100% jista :D aji sme ho nafotili tak mam nejake foteny esi cete abych je sem dala tak mi napiste :) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit