-
Re: Svátek
Svoje číslo si na net dal přece sám...na svoje stránky! Ale uznávám že ten kdo to sem dal je fakt íkváč. -
Re: Re: Re: fotecka
Škoda *9* .A přitom byl v nominacích na šestém místě.Bohužel si *10* pan Bursík *10* na kandidátky dosadil svoje lidi. -
Re: Re: fotecka
jenže je to z RR, kde ač měl tolik nominací z KK se nedostal ani do 1.třináctky na kandidátce do EP *9* -
Re: fotecka
Moje řeč...je vážně moc moc MOc podařená *14* Fakt nádherná *14* -
fotecka
ta první fotka co je na ni matej zblizka je uplne dokonala jako!!! *14* *14* *14* diky hilarynko zes ji sem dala fagt ze jo *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
Re: foto
Proč ..? *7* -
foto
chtelo by to nakej koment k tim fotkam.. *1* -
Re: číslo na matěje
omg ... :D *5* -
Re: Twe to si děláte.......
klidek ne...se nerozciluj..at si dela kdo chce co chce:) -
Re: Re: Re: nwm
Ták to už bych vidět mohla ale nwm jestli se podívám,nechcu vidět jak mu lámou nohy,ale dík za adresu.... *5* -
Re: Twe to si děláte.......
No, myslim, že s tou změnu čísla by to neměl tak lehký... Na internetu ho přece nemá proto, aby mu volaly naivní slečny, ale kvůli práci, takže by se mu to měnilo dosti obtížně. -
Twe to si děláte.......
Hm..twe nehorázný blbosti taj řešíte...si myslíte, že ho zajímá ňáká trubka, která mu chce volat?? A co byste mu řekly?? "Ahoj Matěji, já nwm co ti chci, ale si oupo super herec...jako mam teď lepší pocit, že sem ti to řekla..nechceš se mnou chodit?? Ne?? Hmm tak nic...měj se.."
Bože...jako to shánění mailu a tel. čísla...tak jako má snad svoe soukromí ne...pochybuju, že kdyby mu volaly ňáký potrhlý fanynky, že by si to číslo nechal..stejně by si ho změnil...vás pstě nechápu... *7* *7* *9* *15* haha...dcl brý no, když si vás tagle vezmu... *1* -
Re: Re: Pro oslavence!!
taky se pridavam a preju vse nej:D -
Re: Re: nwm
http://www.youtube.com/watch?v=79gA YBvJCeM *13* pro mládež od 12 let *1* -
Re: nwm
Mu lámali nohy? Já Máj sice neviděla ale teda kdybych to viděla asi bych řvala.... dělá se mi z toho zle a při té představě chci brečet... *9* -
Re: číslo na matěje
ehm.... *3* -
Re: číslo__¨na Matěje__
Jo,souhlasím. *15* -
Re: Pro oslavence!!
Přidávám se a taky přeju všecko nej, jen to nej,jsi super herec,skvěle se měj. Chcem aby ti dnešní den přines to nejlepší jen!!!! zdravím *5* *3* *4* -
Pro oslavence!!
Takže jak už psala kolegině tery01. Matěji, všechno NEjlepšejší k svátku, hodně štestíčka, zdravíčka (to je velmi důležité), hodně LÁSKY *1* , hodně úspěchů v životě, ať se daří atd. atd. Šak to známe *1* Krásný svátek. *14* -
číslo__¨na Matěje__
ježiši tady se fakt řeší uplný blbosti__že je náká holka uplně tak stupidní__a dává sem náký číslo__s tim že na sebe chce upozornit!!!___jako__neřešte to vůbec___to nemá cennu__každej si přece a tom myslíme svý__!!!!____ne????