-
Re: Re: Dabing
Nadabovali ho proto, aby na té postavě bylo aspoň něco kvalitní. -
Re: Zelená
Ale jo, fakt dost často. To je schválně, vážně je to jeho oblíbená barva *1* *3* -
Re: Dabing
Nšjakej Píchal nám předělává Matěje .. *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Dabing
Hmm.. to máš taky pravdu.. takový jemňunký hlas má Matěj no *14* I když mluví v politice.. :)
Tak asi proto no :) -
Re: Re: Re: Re: Dabing
no podle mě potřebovali__aby ten hlas byl o něco tvrdší__vemte si že ho__má Stropnický_o dost jemnější__než__ten z ordinace__a na loupežníka__se takovej hlas asi nehodil no!!!=) -
Zelená
Hey já teda nevím jak vy, ale mě se zdá, že Matěj má tu zelenou fakt nějak rád. *15* Možná se mi to jenom zdá...ale na většině fotek má Matěj zelený tričko, svetr a tak *4* Jako né pořád ale docela často nemyslítě ?? *5* -
Re: Re: Re: Dabing
Asi tak *4* -
Jj .. přesně tak.. Možná proto, že má třeba nějaký pražský přzvuk.. inak opravdu nevím ..
Ale já sem to prvně nevěděla jak sem uviděla Máj :D až pak mi to řekla segra že to není určitě jeho hlas .. *7*
No Nic.. Aspon že víme kdo no :) -
to ja taky ne,ale to ze je to ten z ordinace tak to uz je znami:):):):):)) -
Re: Dabing
Taky nechápu proč ho dabovali...akorát si zbytečně přidali práci... -
Dabing
Ahoj holky.. :D tak už vím kdo nadaboval ve filmu Máj Matěje *14* je z Ordinace a jmenuje se Josef Pejchal a hraje tam Adama Suka =)
Napsali jsme totiž s kámoškou Matějovi a on nám napsal , že jeto někdo z ordinace, tak jsme nad tím kumali a přišli jsme na to... Jestli nevěříte , tak si to nějak přehrajte a najdete ,.. je to fakt jeho hlas.. :)
No nechápu sice proč ho nadabovali .. Dyt má hezký hlas.. *14* no nic mějte se
Ahoj =*
Adelka2222 *14* -
Re: -?-
Furt líp, když se tady rozebírají Matějíčkovy zuby než jeho herecký talent. Nějaké zuby na rozdíl od talentu má. -
Re: Re: Svátek
Bože větší stupiditu jsem neslyšela *15* *8* -
Re: Re: Re: Svátek
haha presne!!a tohle uz bych tady nevytahovala...jestli je matej gay nebo ne je jeho vec a nemely bychom to tady resit jako kdyby to bylo buhvi co!!! -
Re: Re: Svátek
A seš to ty a chceš se tim pochlubit, viď? -
Re: Svátek
Až na to, že on je fakt gay a má hezkého přítele blonďáka *3* -
Mgr?
http://www.zizkovnejensobe.cz/obsah /vecer-dne-19-unora-2009-se-olsansk ym-namestim-valilo-obcanske-tsunami
Po průvodních peripetiích bylo jednání schůze Ing. Jiřím Válkem zahájeno, představen přípravný výbor Občanského sdružení „ŽIŽKOV (NEJEN) SOBĚ" a za řízení Mgr. Matěje Stropnického diskutován návrh stanov a další organizační záležitosti.
Mgr, Matěj Stropnický? Je tam chyba, nebo mi zase něco uniklo? -
Re: Re: Re: fotecka
Ono, upřímně řečeno, dalo se to čekat - Bursík teď nadšením ze svých vnitrostranických oponentů moc neoplývá - "úbytek voličů" (hlavně že to má na co hodit!) Spíš jsem zvědavá, jak dopadnou volby 2010. -
Re: Re: Re: Re: Re: fotecka
Nj tomu se říká inteligence...(myslím to HODNĚ ironicky!!) -
Re: Re: Re: Re: fotecka
Nj, Marťa je Marťa .. *1*