Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Dabing

Nadabovali ho proto, aby na té postavě bylo aspoň něco kvalitní.
  • nika.

Re: Zelená

Ale jo, fakt dost často. To je schválně, vážně je to jeho oblíbená barva *1* *3*
  • hilarynka

Re: Dabing

Nšjakej Píchal nám předělává Matěje .. *1*
  • adelka2222

Re: Re: Re: Re: Re: Dabing

Hmm.. to máš taky pravdu.. takový jemňunký hlas má Matěj no *14* I když mluví v politice.. :)
    Tak asi proto no :)
  • Re: Re: Re: Re: Dabing

no podle mě potřebovali__aby ten hlas byl o něco tvrdší__vemte si že ho__má Stropnický_o dost jemnější__než__ten z ordinace__a na loupežníka__se takovej hlas asi nehodil no!!!=)
  • moniiiczkaaa

Zelená

Hey já teda nevím jak vy, ale mě se zdá, že Matěj má tu zelenou fakt nějak rád. *15* Možná se mi to jenom zdá...ale na většině fotek má Matěj zelený tričko, svetr a tak *4* Jako né pořád ale docela často nemyslítě ?? *5*
  • moniiiczkaaa

Re: Re: Re: Dabing

Asi tak *4*
  • adelka2222

Re: Re: Dabing

Jj .. přesně tak.. Možná proto, že má třeba nějaký pražský přzvuk.. inak opravdu nevím ..
    Ale já sem to prvně nevěděla jak sem uviděla Máj :D až pak mi to řekla segra že to není určitě jeho hlas .. *7*
    No Nic.. Aspon že víme kdo no :)
  • ferrerrka

Re: Re: Dabing

to ja taky ne,ale to ze je to ten z ordinace tak to uz je znami:):):):):))
  • moniiiczkaaa

Re: Dabing

Taky nechápu proč ho dabovali...akorát si zbytečně přidali práci...
  • adelka2222

Dabing

Ahoj holky.. :D tak už vím kdo nadaboval ve filmu Máj Matěje *14* je z Ordinace a jmenuje se Josef Pejchal a hraje tam Adama Suka =)
    Napsali jsme totiž s kámoškou Matějovi a on nám napsal , že jeto někdo z ordinace, tak jsme nad tím kumali a přišli jsme na to... Jestli nevěříte , tak si to nějak přehrajte a najdete ,.. je to fakt jeho hlas.. :)
    No nechápu sice proč ho nadabovali .. Dyt má hezký hlas.. *14* no nic mějte se
    Ahoj =*
    Adelka2222 *14*
  • Re: -?-

Furt líp, když se tady rozebírají Matějíčkovy zuby než jeho herecký talent. Nějaké zuby na rozdíl od talentu má.
  • Re: Re: Svátek

Bože větší stupiditu jsem neslyšela *15* *8*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Svátek

haha presne!!a tohle uz bych tady nevytahovala...jestli je matej gay nebo ne je jeho vec a nemely bychom to tady resit jako kdyby to bylo buhvi co!!!
  • Re: Re: Svátek

A seš to ty a chceš se tim pochlubit, viď?
  • Re: Svátek

Až na to, že on je fakt gay a má hezkého přítele blonďáka *3*
  • Mgr?

http://www.zizkovnejensobe.cz/obsah /vecer-dne-19-unora-2009-se-olsansk ym-namestim-valilo-obcanske-tsunami
    Po průvodních peripetiích bylo jednání schůze Ing. Jiřím Válkem zahájeno, představen přípravný výbor Občanského sdružení „ŽIŽKOV (NEJEN) SOBĚ" a za řízení Mgr. Matěje Stropnického diskutován návrh stanov a další organizační záležitosti.
    Mgr, Matěj Stropnický? Je tam chyba, nebo mi zase něco uniklo?
  • Re: Re: Re: fotecka

Ono, upřímně řečeno, dalo se to čekat - Bursík teď nadšením ze svých vnitrostranických oponentů moc neoplývá - "úbytek voličů" (hlavně že to má na co hodit!) Spíš jsem zvědavá, jak dopadnou volby 2010.
  • moniiiczkaaa

Re: Re: Re: Re: Re: fotecka

Nj tomu se říká inteligence...(myslím to HODNĚ ironicky!!)
  • hilarynka

Re: Re: Re: Re: fotecka

Nj, Marťa je Marťa .. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit