Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Matěj

Tak to já bych ho vážně chtěla vidět, alespoň potkat, ale jelikož bydlím v nejvýchodnější vesnici ČR:D( což je smůla,ale co nevyberete si) tak ho asi neuvidím,mrzí mě to,.. i když možná? v květnu jedeme do Prahy ale šance sou malé,..co myslíte?:D
  • moniiiczkaaa

Re: Re: Re: .....

Já ci taky *9* *14*
  • terezqa

...

Je plostě překrásnej *14*
  • 12meggy12

Re: Matěj...

jojo taky úplně souhlasím :)
  • Re: Re: .....

Když sem odcházela s kámoškou tak šel celou dobu za náma tak sem si ho vyfotila *1*
  • hilarynka

Re: .....

Taky jsem tam byla a neviděla jsem ho .. *9*
  • .....

Nedávno jsem ho potkala v Praze na projevu Baracka Obamy *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Matěj...

naprostej souhlas:)vic nemuzu rict:)
  • Re: Matěj...

Vlatně jsem tím chtěla říct, že před Májem ho tolik lidé neznali a jakmile ho uviděli hrát, nezdálo se jim to a každý hned psal, že je to špatný herec, Matěj je POLITIK, a docela vzdělaný člověk, který si všechno vydobyl sám, on sám je kritik a takyříkal, že se mu nezdálo, že hraje perfektně, čemu se divit jeho první role.. myslím, že je dost rozumný na to aby se nezabýval hloupými komentáři amatérů, kteří se nudí u počítače a nemají co na práci, jen kritizují, mnohdy se za tím skrývá i závist, ale já mu to přeju, ať se mu daří, já mu nic nevytykám :)
  • Pravda.....

Nikinko,mas pravdu!to co jsi napsala je uplna pravda a taky jsem to chtela napsat jen jsem nevedela jak.A Mateji taky preji mnoho uspechu a me jste taky nezklamal!!! *14* *14*
  • hilarynka

Re: Matěj...

My víme, že je nadabovaný .. A mám stejný názor jako ty .. Nechápu proč ho tady všichni odsuzujete .. Sami bys jste to co on nezvládli .. Ale neumíte si to přiznat ..
  • Matěj...

Připadá mi, že téměř každý který vidí článek o Matěji napíše do diskuze že je to špatný herec, ale zamyslíme-li se tak bych řekla, že jeho povolání, to které opravdu umí je politik a měli bychom ho brát jako politika, (někdo může být dobrý herec, který amatérsky maluje) to neznamená, že je špatný malíř. Musíme tedy brát Matěje jako takového kým je a on se lée cití jako politik, nikam se netlačil, do filmu vybrán byl a myslím, že na to, že je to jeho první role ji zahrál dobře, věnoval tomu čas a my bychom to měli umět alespoň ocenit,jinak je to velmi nadějný ,,rebel,,:) ale má dobré vyjadřování, v Máji je nadabován, proto vám připadá tak nepřesvědčivý, vyjadřuje se poněkud jinak:) takže Matěji přeji mnoho úspěchů, mně jste nezklamal!
  • Re: AHOJIK

matějův mejlík:matstrop@volny.cz
  • AHOJIK

Ahoj mateji jsi vazne moc moc peknej a ve filmu maj jsi byl vazne uzasnej jak jsi to tak zvladl zahrat!mas velkej talent
    ! *3* a mas skype nebo e-mail? *14*
  • je kraaaasnej

MATEJ je vazne moc moc peknej! *14* KDYBYCH SE S NIM NEKDY POTKALA NIKDY BYCH NA TO NEZAPOMELA!! *14*
  • užasnej

fakt strašně pěknej kluk,já s ním chodit,tak jsem nejšťasnější člověk na týhle planetě *14*
  • Re: Re: KOuření

no to je nechutný,že kouří,já bejt Jarmila v Máji,tak se s ním radší nelíbám,to musí bejt hnus líbat popelník....blé *1*
  • joooooo

je krásnej, moc se mi líbí...oU...:) a je moc talentovanej heréc, proste typééék :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *1*
  • hilarynka

Re: Re: Našla sem našla

Není jeho ale nějaký nadržený blbky ..
  • Re: Našla sem našla

jo a jak se jmenuju (ten profil)*14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit