-
Postel
Ty nový fotky se mi líbí...většina..sou dobrý. A myslím, že ten nápad s tím složením peněz na postel je dobrej. Může to pak být náš "klenot" nebo "maskot" *1* *15* -
Mátísek
Matýsek se super herec i politik. Mám ho moc ráda. Nikdy jsem nevěděla že existuje tak pěknej politik. Prý je nadaný po tátovy a vzdělanej po mamce. *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Postel
tak to du do toho s váma *1* *1* *1* ...a pak si ji budem střídat ...každá jeden den teda spíš noc v roce *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Postel
no tak to je nejvic v pohode:):):)ja do toho jdu:D -
Re: Re: Re: Re: Postel
Tak hele, holky, je nás tu 336, takže na každou připadá asi tak 30 Kč a to je v poho, ne? *1* -
Re: Re: Re: Postel
ja myslim ze esi da kazdej neco ze to dame:D -
Re: Re: Postel
*1* *1* Chce za ní 10000kč ... Takže se budeme muset složit .. *1* *1* *1* -
Re: Co je?
jsou to moc hezký fotky *3* -
Re: Re: Postel
no jasně -
Re: Postel
A pak k tobě všechny pojedem přespat! *1* *1* *1* -
Postel
*1* Musím říct, že to, že Matěj prodává postel mě příjemně rozesmálo *3* ..
Je fakt moc pěkná .. *1* Možná do ní půjdu .. *1* *1* -
Máj pro Tebe
Sice už 1. Máje bylo, včera, tak i tak Ti Matěji stejně přeji krásný 1. Máj a vůbec krásný Májový měsíc *3* *14* *14* -
Re: Muj blog
by me zajimalo jestli ma pritelkyni ne ze bych po nem jela jsem nezletila ale zajimalo by me to xD! *15* -
Re: Máj
Hej, holky představte si to, kolik je takových hezkých kluků. Z většiny kluků kteří se dostanou do televize se stanou krásní kluci. Fakt skoro ze všech. Kdyby se do televize dostal naprosto obyčejný kluk, oni z něj udělají hvězdu, kterého chtějí všechny holky. To znich udělá především ten make-p a pak si ho (když je někde na obyčejné fotce) přestavíte jako toho krásného kluka a líbí se vám, nebo se zamilujete. Jenomže, přesně tak jak napsala bellunqa, byste si ho vůůůůůbec na ulici nevšimly. To je tak vždycky. -
Muj blog
muj blog www.natynka888.blog.cz *14* *3* -
Co je?
Ahojky *14* ... copak se děje *7* nikdo tu už nepíše *9* proč? *9* *14* ...pojdmě to oživit *14* ..Jinak na mém blogu najdete fotky matěje se podivte do rubriky Matěj Stropnický *14* a třeba hoďte nějaký ten koment *14* budu moc ráda... *14* mějte se. -
Re: Re: Re: Re: Re: Matěj
Dík fakt si toho vážim a už si budu dávat bacha na to co sem píšu protože tohle byl teda fakt kec za kterej bych se mohla teda měla stydět ale děkuju že ste to vzaly tak jak ste to vzali protože to si budu vyčítat ještě pěkne dlouho ale nic děkuju... a jinak si teda myslim že je to jedinej normální politik v týhle zemi:-D *4* *4* *3* -
Máj
Já bych si Matěje nikdy nevšimla, kdybych nešla do kina na "Máj".V tý době jsem ani nevěděla, že by tam mohl hrát nějakej takej hezounek.A že on je :) Alespon ve filmmu byl. *4* Prostě je to kwásej klučina ... *14* -
Re: Re: Re: Re: Matěj
prosim te dobry:):):)nic tak hroznyho...:)ja jsem tady od zacatku tohohle fanklubu a byly tady mnohem ale vazne mnohem horsi prispevky:):):)tak bud v klidu:) -
Re: Re: Re: Matěj
Sakra lidi sorry že sem to sem napsala fakt se za to stydim a kdyby třeba hulil je to jeho věc nevim proč se mu do toho seru! sem snad asi úplně blbá ne sory fakt se za to stydim...je to jeho věc nevim proč se do toho seru kdyby to šlo vymazat udělám to ale pochybuju tak sory a snažte se ten můj debilní příspěvek přehlídnout a fak sorry *9* *9* *9* *9*