Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: fotky

teď už je nás 7 a myslím si, že bych sehnala další... *14*
  • Matej

Mmmiiiiiiluuuuki teeeee mateji *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Jo

Nejspíš by se jen zasmál...A nebo by mu mohlo být líto, že řešíte vzhled více, než jeho povahu. *3*
  • Re: ...........

Myslím, že to nepsal....Použil by háčky a čárky...a když už by se vyjadřoval k nám fanynkám, asi by to udělal tady, kde je nás nejvíc *4*
  • ajusinkal

:-***

Viděla jsem ho ve filmu Máj..On je tak krásnej a úžasnej:-*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

jasně souhlasím s tebou Jackson je legenda.Legenda která celému světu říká jak to může dopadnout když je někdo cvok..
  • makca.m

Re: Re: Re: Re: Re: fotky

pozor..6... *1* *1*
  • wendelin8

a já bych řekla,že 5 =oD
  • wendelin8

Re: ...

Pokud vím,tak diskuze vznikla proto,že si lidi můžou psát třeba co ostatní o něm ještě neví,např. a né tady rozhlašovat jakej je to debil!! To se na mě nezlob ale jdi si na Jacksona.. a nepruď tady.. a navíc.. Sašu Rašilova taky dabuje někdo jinej,pokud hraje.. ale on sám pak dabuje jiný.. =o) např. =o)) a navíc je to Matějova první role,nemá s tím zkušenosti.. a navíc promiň,ale je ubohý porovnávat Matěje s Jacksonem.. to je jako kdybych já tebe porovnávala třeba s Lucií Vondráčkovou.. podobný =o)) a navíc Matěj už hrát nechce,takže buď v klídku a jdi přilepovat Michaelovi nosánek =o))
  • Re: Brečela jsem u filmu

Nejste dvě, jsme tři... Brečela jsem jak malý dítě.... Matěj je prostě neuvěřitelnej.. A ta role Viléma mu tak sedne O:-) prostě úúúúúža :-)

Juj ty chytráku... Jakson má za sebou asi tak pět set let kariéry (odhadem :D) a Matěj je teprv na začátku.. Jednou tě asi klepne až bude Matěj vyhlášen jednou z nej Celebrit (zdůrazňuju velké C !) ... A jestli obdivuješ Jaksona, di si na jeho profila napruď tady ju?! :-P *15* seš mi k smíchu *15*

modeling?lol
  • Re: Re: Re: Re: ...

to neznamená, ale pochybuju, že Matěj někdy bude tancovat nebo skládat songy s takovou úspěšností jako Jackson. Matěj se jen fušuje do herectví a politiky a vzhledem k tomu, že zelení nemají ani těch pět procent, kvůli jejich rozhádanosti a kvůli rebelům (mezi které Matěj patří) to něco svědčí o tom, že ani tam není moc úspěšný ... ale modeling by mu možná šel
  • Re: Re: Re: Re: ...

to si nemyslí, na Jacksona se lidi dívají víc, protože je legenda a co se týče Matěje ... tak ten má do legendy hodně daleko
  • nika.

Re: Re: Re: ...

Proč by to mělo bejt smutný? To že na jeho profil čumí víc lidí, neznamená, že je leší.
  • Re: Re: Re: ...

na Jacksona se lidé dívají protože chtěj vidět právě to jak se rozpadá,což není moc optimistický pro něj. *13*
  • mak.mak

to se to ae rozjíždí *1* *15*
  • Re: Re: ...

A i přesto se na rozpadajícího se Michaela kouká víc lidí než na Matese. Smutné, že? A krom toho Michaela nedabujou
  • Re: Re: ...

A i přesto se na rozpadajícího se Michaela kouká víc lidí než na Matese. Smutné, že?
  • nika.

čtyři!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší