-
Re: Re: Re: fotky
teď už je nás 7 a myslím si, že bych sehnala další... *14* -
Matej
Mmmiiiiiiluuuuki teeeee mateji *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Jo
Nejspíš by se jen zasmál...A nebo by mu mohlo být líto, že řešíte vzhled více, než jeho povahu. *3* -
Re: ...........
Myslím, že to nepsal....Použil by háčky a čárky...a když už by se vyjadřoval k nám fanynkám, asi by to udělal tady, kde je nás nejvíc *4* -
:-***
Viděla jsem ho ve filmu Máj..On je tak krásnej a úžasnej:-* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
jasně souhlasím s tebou Jackson je legenda.Legenda která celému světu říká jak to může dopadnout když je někdo cvok.. -
Re: Re: Re: Re: Re: fotky
pozor..6... *1* *1* -
a já bych řekla,že 5 =oD -
Re: ...
Pokud vím,tak diskuze vznikla proto,že si lidi můžou psát třeba co ostatní o něm ještě neví,např. a né tady rozhlašovat jakej je to debil!! To se na mě nezlob ale jdi si na Jacksona.. a nepruď tady.. a navíc.. Sašu Rašilova taky dabuje někdo jinej,pokud hraje.. ale on sám pak dabuje jiný.. =o) např. =o)) a navíc je to Matějova první role,nemá s tím zkušenosti.. a navíc promiň,ale je ubohý porovnávat Matěje s Jacksonem.. to je jako kdybych já tebe porovnávala třeba s Lucií Vondráčkovou.. podobný =o)) a navíc Matěj už hrát nechce,takže buď v klídku a jdi přilepovat Michaelovi nosánek =o)) -
Re: Brečela jsem u filmu
Nejste dvě, jsme tři... Brečela jsem jak malý dítě.... Matěj je prostě neuvěřitelnej.. A ta role Viléma mu tak sedne O:-) prostě úúúúúža :-) -
Juj ty chytráku... Jakson má za sebou asi tak pět set let kariéry (odhadem :D) a Matěj je teprv na začátku.. Jednou tě asi klepne až bude Matěj vyhlášen jednou z nej Celebrit (zdůrazňuju velké C !) ... A jestli obdivuješ Jaksona, di si na jeho profila napruď tady ju?! :-P *15* seš mi k smíchu *15* -
modeling?lol -
Re: Re: Re: Re: ...
to neznamená, ale pochybuju, že Matěj někdy bude tancovat nebo skládat songy s takovou úspěšností jako Jackson. Matěj se jen fušuje do herectví a politiky a vzhledem k tomu, že zelení nemají ani těch pět procent, kvůli jejich rozhádanosti a kvůli rebelům (mezi které Matěj patří) to něco svědčí o tom, že ani tam není moc úspěšný ... ale modeling by mu možná šel -
Re: Re: Re: Re: ...
to si nemyslí, na Jacksona se lidi dívají víc, protože je legenda a co se týče Matěje ... tak ten má do legendy hodně daleko -
Re: Re: Re: ...
Proč by to mělo bejt smutný? To že na jeho profil čumí víc lidí, neznamená, že je leší. -
Re: Re: Re: ...
na Jacksona se lidé dívají protože chtěj vidět právě to jak se rozpadá,což není moc optimistický pro něj. *13* -
to se to ae rozjíždí *1* *15* -
Re: Re: ...
A i přesto se na rozpadajícího se Michaela kouká víc lidí než na Matese. Smutné, že? A krom toho Michaela nedabujou -
Re: Re: ...
A i přesto se na rozpadajícího se Michaela kouká víc lidí než na Matese. Smutné, že? -
čtyři!