-
Re: ...
jenže to neni žebříček oblíbenosti, ale návštěvnosti profilů *4* *4* *4* -
...
Děvčata já nechci nic říkat, ale sou i hezčí kluci, co nemají potřebu rejpat do Obamy radaru a podobně a co umí i líp hrát ... taky sou fajnější a hlavně sou kolem vás a živý !! PS: není myšleno špatně, ale všimněte si, že i Michael Jackson je v tom žebříčku oblíbenosti či co to je výš než Matěj ... -
Re: Re: Re: Re: fotky
já bychřekla že tři *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: fotky
tak to jsme dvě -
Re: Re: fotky
já z těch jeho vlasů psrte nemůžu *14* *15* -
Re: fotky
NÁDHERNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ -
fotky
tak co říkáte novejm fotoečkám? -
Re: Brečela jsem u filmu
Tak to jsme dvě, mě to taky dostalo ... ae bylo to moc hezký a v kině jsem si to vážně užila ... Ten Matěj má něco do sebe :D -
Brečela jsem u filmu
Matěj je užasnej...když sem ho viděla ve filmu tak sem se malem rozpustila...a musím říct, že konec filmu (Máje) mě zaručeně rozbrečel jak ho vedli na popravu prostě sem to nemohla vydržet a rozbrečela jsem se.jako Vilém je nejlepší a nejkrásnější!!!!!! -
Re: Re: ach jo....!!!!!
hey vy jste vazne upa kravy...tady je napsano diskuse o Matějovi Stropnickem a ne o Zacovi!blbky jste *13* -
Re: Re: Re: Re: nwm
hey neprozivejte to tak... *3* je to jen film *15* -
Re: číslo na matěje
hey ty si fakt upa PÍČA!ty asik vubec nepremyslis ty kravo...hey zajdi si k psychiatrovi jestli jsi v poho...davat sem to cislo...upa debilie tahle diskuse *5* *16* *16* -
Re: Re: Re: Zelená
hey vy jste vazne blbky... *5* -
Re: Hm
presne...stejne s vama chodit nebude tak co...jasne libi se vam ale vy tady resite takove s prominutim picoviny!zachvili tady budete resit ¨jestli pri sexu pouziva kondom ne?!dete uz do haje... -
Re: Re: Postel
Nebo se stěhuje .. *1* -
Re: Postel
otázka: proč tu postel vlastně prodává? *7* možné odpovědi: 1) buď si našel babu a prostě je malá a nebo za 2) ta postel příšerně vrže a proto se jí chce zbavit. *7* *1* -
Re: Re: Re: Re: Postel
Jejky vždyť je to jen sranda! Stejně bysme si jí nekoupily ať je nebo neni jeho. *4* -
Re: Re: Re: Postel
Jak tady nějaká slečna píše "30Kč je zanedbatelná častka za nocleh v Matějové posteli" nebo tak něco.... Tak co dkyž ta postel není ani jeho...? Jejda holky vzpamatujte se... *7* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Postel
Tak super ..=D -
Re: Re: Re: Re: Re: Postel
jo, 30 Kč za noc v Matějově posteli je zanedbatelná částka *4*