-
asistent
Matěj končí jako asistent Olgy Zubové!!!Více na jeho webu, plus nové pěkné počtení z Literárek *3* -
Re: Blog
JJ přesné táák,souhlasím stebou..je upa mooockyš užasnej...porstě nejlepší *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Matěj
tohle ale taky nebylo mysleno doslova!.... Bylo to mysleno tak, ze jak ma volnou sebemensi chvilku tak kouri.... a zas tak casto jak on nekouri vsichni kuraci...! *3* -
Re: Re: Re: Re: Matěj
jezis dyt je to jedno ne???:)az si klido zapali a ze si zapaloval pred barakem vazne neznamena ze ma abstak to tak kuraci vetsinou delaj:) -
Re: Matěj
Ahoj, nějakou naději máš. Já ho úplně náhodou potkala v takový vesnici mezi Prahou a Plzní... úplně náhodou. Tam bych ho nikdy nečekala... -
Blog
Matěj prostě nejlepší *14* ...Mám na svojem blogu dokonce rubriku s fotkama tak se kdyžtak kukněte a mužete nechat koment *14* ...páá *14* http://natynka888.blog.cz/rubrika/matej-stropnicky -
Re: Re: Re: .....
Dej tu fotku na OSOBNOSTI... ne? *7* *1* -
Re: Re: Re: Matěj
No on a cigarety....? jenom co vyleze z baraku nebo jakékoliv budovy, tak má absťák a musí si zapálit... zažila sem to na vlastní oči... taky sem docela čuměla, že co udělal asi 10 kroku od dveří tak už vytahoval cigára a sirky :-D ... *5* -
Re: Re: Matěj
SZ se zabývá ochranou životního prostředí, to jo, snaží se, ale zákaz kouření ? to k tomu asi nepatří, protože představ si, že by dali zákaz kouření, mnoho lidí by s tím asi nesouhlasilo, a určitě by bylo obtížné odtranit všechny cigarety, s tím se nedá moc dělat, jo Matěj kouří no a co? každý má něco, poč bychom ho za to měli odsuzovat? -
Ty si vážně kráva jen proto ze je v SZ tak nesmí snad ani šukat s kondomama nebo co ? Kondomi jsou z gumy a ta ekologická taky není! *10* *16* Je hezkej a to ekologové moc nejsou -
Re: Re: Re: Re: Matěj
To k tomu prostě patří *1* možná by k nám mohl přijet podívat se na nejvýchodnější bod :D byl tady i Paroubek *5* -
Re: Re: Re: .....
a s kim sel?:) -
Re: Re: Re: Matěj
Jasně, každý má svoje sny *3* Taky bych ho chtěla potkat. Když mě někdo zaujme, tak se vždycky musí trochu bláznit *1* *5* -
Re: Fotka
Hejky a jakpak si o to můžu napsat? *3* -
jo, v dopise... *4* -
Jojo *4* -
nazdar lidi ty jo fakt bych do něj neřekla že kouří...dyť je přece ve straně zelenejch ne?? jako né že bych tvrdila že ten kdo je ve straně zelenejch tak musí žít podle desatero přikázání ale sz je přece pro životní prostředí a néže by tomu jeho vajgly ňák pomáhali....ale to určitě neni jako ňáká urážka nebo tak něco..ani sem nevěděla že kouří třeba ani nekouří ale na jedný fotce je s cígem v dršce..ale tahle hláška je teda pěkná kravina tak sory:-) je to jeho věc stejně je fajn:-)jako docela ho obdivuju já bych nesnesla aby se o mě na netu vedly diskuze...musí to mít pěkně těžký jak to všechno zvládá a ještě při tom dokáže čelit harému šílenejch fanynek...no jo je to mástr:-D -
Fotka
Ahoj, chtěla bych jen vědět, jak je to s tou fotkou, jestliže bych požádala o fotku, přišla by mi poštou, myslím jako v dopise? *4* -
Ale máš aspoň naději, já nejsem potrhlá fanynka, ale jen mě prostě zaujal...
Máš pravdu, měla bych velké štěstí, doufat můžu ne..:) -
Měla bys velký štěstí...Já bydlim v Praze celej život a každej den prochodim různé její části - a stejně sem ho nikdy nepotkala *1* No, prostě je to bohužel většinou tak, že koho si přeješ potkat, toho nepotkáš. Dyť je nás v Praze milión, nemůžu se divit..... *3*