-
Re: BLBÝ
Proč by mnel bejt teplej kurna????Mne teda pride uplne normalne na zensky a myslim ze si tady ty lidi drobet vymejsli jako....ja taky newim jestli je nebo ne ale vim to,ze vzdycky ,kdyz se nekde objevi nejakej novej peknej herec tak prvni co reknou je ,ze je gay... -
Re: Re: BLBÝ
Proč by měl být?Já si to nemyslím,a myslím si,že by i jinak nešel do Máje -
Re: BLBÝ
*1* neměla jsem, nemám a ani nechci mít přítele! ovšem lesba nejsem...tím spíš ho chápu a vás, co zastávají názor, že člověk bez partnera je divnej a podezřelej, lituju *3* -
To asi ne
Tak to já myslím, že gay není! A myslím si že holku nemá, protože má moc práce a neměl by na ni čas! -
Re: ...........
a kde tam jako? co jsem se divala tak to spis vypada jako kdyby tam psal nejakej pakon co nema co delat *9* -
BLBÝ
No, máte pravdu, je fakt bombovej, ale, víte vůbec o tom, že je gay?! :-(... Já se znám s jeho rodinou, tudíž to vím a...nenín divný, že nemá, neměl a ani nechce přítelkyni?! Je to tak, sere mě to, strašně mě to sere, ale je to gay:-( *9* -
...................
Je k sežrání a je to takoví *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
...........
Na tenhle blog psal asi vážně Matěj. http://natynka888.blog.cz/Ma takový styl psaní. -
Re: Re: Re: Jo
Navíc pochybuji, že má vůbec čas na takové věci... Jako například tenhle "fanklub"... -
Re: My blog
Jé, to je ten blog, jak si z něj někdo udělal blázny a psal tam místo Matěje... :D -
Re: Re: Hm............
Tý jo, vy by jste byli ale dvojka, co? *3* -
Re: tinalina
To se stává. Tady už slečna akorát neměla více argumentů. *3* Z toho si nic nedělej... Hrubku uděláme snad každý, ne? ;) -
Re: Re: Jo
Chudák, ten se musel zděsit... Ten už sem jen tak nepřijde... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: KOuření
Jo .. docela ironie *1* -
Re: verite tomu??
Proč by o nás stál ..? Prý nikoho nemá ..
Ale já pochybuji, a to dost vážně, že by o nás měl zájem .. *1* *1* -
Re: Hm............
Umíme psát rychle i bez chyb .. Matěj to umí taky ..*3* -
Re: Re: Re: Re: zprava
jj jak komu:)ja uz sem taky za vodou:) -
My blog
Ahojky zas tu otravuju:D:D:D na mem blogu mam docela dost fotek Matěje tak jestli mate zajem tak se mrknete a prosim dejte koment:( http://natynka888.blog.cz/ dekuju ztm bye:D:P:) -
tinalina
Tak pardon!!! Prominte mi ty chyby.(pokud to tak vadí)! Psala jsem to rychle.:)♥ -
Re: Jo
No,a dozvěděla jsem se,že mu dokonce jedna z vás posílala odkaz na osobnosti aby se sem podíval na svůj profil....Tak to se bojim že už tady byl a přečetl si ty některý hrozný příspěvky.