Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika.

Re: Re: Hm............

Řekla bych že tohle je úplně zbytečná poznámka....
  • Re: Hm............

Bože, to je zase hrubek!!! Obrozenci se obrací v hrobě!!! *8*
  • Jo

Jo souhlasim *4* je to pravda zeby jsme se meli nad sebou zamyslet *4* jasne ze je Matej fkt třída ale tak s rozumem...nic se nesmi přehánět *5*At si o nas nemysli kdyby jsi to četl že jsme trapky *9* toby jsme asik nechtely ne..? *4*
  • Hm............

Jj holky mě se Matěj taky moc líbí. Myslím si ,že v Máji hrál dobře ikdyž to není žádný herec na to že to byla jeho první role, hm docela slušné. Ale přijde mi trošku zbitečné sem psát ty s prominutím úchylné komentáře ,jakože ho milujete. Já jsem si s Matějem psala a je moc fajn a navíc simpatický. Holky ikdyž mě se taky líbí rozhodně sem nebudu psát takové kometáře.Fakt se trošku zamyslete,když si to tady Matěj čte hm nevím no možná to bere jako lichotku ,ale možná taky se tomu směje jak jsou ty malé holky hloupé.To tak starší kluci většinou dělají. A ještě, chlubit se tím že máte podpis.....může ho mít každá holka. Fakt holky zamyslete se. Ikdyž se mi líbí rozhodně se tím nebudu chlubit na internetu! A v jiných podobných diskusích. Když se vám někdo líbí tak si to nechte pro sebe ,nebo se svěřte své nejlepší kamarádce. Ale jinak, očem by tahle diskuze jinak měla být?:)))) Samozdřejmě pište sem že je hezký ale ne(já ho miluju) atd.
    (píšu to sem proto ,abyste si uvědomily a zamyslely se nad tím):)
    *7*
  • For Tiffany

Ahojky *3* no nevidim důvod proč by se mu treba nektera znas nezalibila *14* jinak taky bych moc ráda vedela jestli nekoho ma *7* *14*
  • Re: Re: Re: zprava

No jak komu...!!! *7* *7* *7*
  • verite tomu??

holky vazne si myslite ze matej stoji o nakou znas???je vubec volnej??? *9*
  • ferrerrka

Re: Re: Maty

jj to ja ho mam taky,ale videla sem ho zatim dvakrat od ty doby:):):)nechci si to moc okoukat..ted kdyz vim ze se na to muzu podivat kdykoliv ze to mam doma tak sem v klidu:D
  • ferrerrka

Re: Re: zprava

tohle je super rada:)ale myslim si ze vetsine fanynek tu jeste ani nebylo osmnact tak si budou muset jeste pockat a do ty doby po matejovi jen slintat:)
  • Re: zavidte miii

sem celá žhavá na ten tvůj podpis:-Dmy emouše nemusíme...tak pááááááá a příště se nwvytahuj když nemáš na co
  • hilarynka

Re: zavidte miii

Vždyť je jasný, že od něj ..
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nic proti

Přesně *4*
  • Re: ...

Přesně..někdy mi to tu přijde jako pubertální fanynky,které viděla máj a teď se můžou zbláznit,i když tohle k pubertě patří *1*
  • Re: zavidte miii

já ji mám taky.:-)
  • luc4jzz

Re: zavidte miii

:-Dloool
  • maushkaa

zavidte miii

Mam jeho podepsanou fotku *14* zavidite cooo?nereknu odkud *13*
  • luc4jzz

Re: zprava

:)Jj jsem vdaná:) heleď já tě plně chápu:)a taky mas u me+ ze mas stejné jméno jako já:):):)
  • tery01

Re: Re: Re: Re: Nic proti

Ja teda newim , ale pokud se nekdo vice zajima o film Máj a o jeho režisérovi ,tak ví,ze pan Brabec nechtel nejakeho známého výborného herce ,který vsechno vi všechno zná (nejspis jako ty Romane ,že)ale nekoho,kdo by byl originál toho filmu,a vím ze Matěj originál opravdu je a na cloveka ,ktery jeste nikde nehral to bylo vážně vážne vážne moc dobrý *3* a jestli chces srovnavat biftek s herectvím,tak to si myslim ze drobet prehanis... fajn je to tvuj nazor ,ale pak bych chtela vedet kdo je podle tebe ten dokonalý herec ,ktery by se do role Viléma hodil.
  • zprava

Ty jsi vdaná ? to se máš je problém to že já bohužel zatím nepotkala toho který by měl stejné zájmy a názory který by to chtěl někde dotáhnout tak jako matěj obdivuji ho né jen kvůli vzhlehu ale proto že mu je 25 let je úspěšný novinář politik a trochu i herec
  • terezka_a

Re: Re: zprava

Každá jeho fanynka nemusí být taková trubka jako tady některé slečny... Že vás to baví...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit