-
Ahoj
Ahoj Matěji...Jsi super herec a doufám že se v budoucnu objěvíš ještě ve spouta filmech...Máj se mi strašně moc líbil hraješ tam uplně dobrou potavu jsi na herectví jako stvořenej já si už od malička přeju být herečkou ale pochybuju že se mi to někdy v životě splní...Ale doufám v to...Tak nezahazuj to co máš v ruce a pořádně stím bojuj jsi super herec pá s pozdravem Verča prosím odepiš *3* -
Re: Re: nwm
Tady na celejch osobnostech jde přece o to vytvořit co největší fanklub. A když někdo je v TOP deseti tak si ho víc lidí všimne....Ale vlastně je to fuk. -
Re: nwm
Mohu mít otázku?Proč vám tolik záleží,na kterém je v místě v tom žebříčku? *7* -
Re: nwm
Ani nemusíš nic psát, stačí přijít na profil... -
nwm
ja sem chodim kazdej den,ale nwm co sem mam psat!ale sere me to ze je 30. -
Re: Re: upozorneni
Teda sorry - já sem -
Re: upozorneni
No já jsem teda chodim úplně maximálně často,ikdyž třeba ne vždycky něco napíšu. -
Vánoceee
trochu opozdene ale nevadí *1* Krásné Vánoce a štastný Nový rok Matěji *4* a vy vsici co sem chodite taky *4* *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: podova néé??
tak jsem to nemysleala *15* myslela jsem podoba---vzhledově ae myslím že matěj zase tak špatnej neni no pravda viděla jsem ho jenom v máji ptže nikde jinde jsemho ani vidět nemohla xD ae myslím že nebyl vůbec špatnej -
Re: Re: Re: Re: KOuření
mě to docea štve nebo spíš mrzí *9* ae nechápu moc jak to jde dohromady jako SZ a kouření *1* -
upozorneni
hooolkyyyyyy doprdele matej hrozne klesl je 30.w zebricku ta k stim neco udelame ne? *13* -
Matěj
Hej já vás nechápu jak mužete říct že je dřevo a pdobně..? vy umíte fkt jenom lidi odsuzovat *5* proberte se laskavě jj..? *10* náhodou je super a film moc krásný ta muzika ktomu a to všechno užasný *14* *14* -
Re: Re: si nej
tak třeba abyh vedela kde zhrba bydli ne? -
Re: Re: KOuření
jezis tak si muže delatr co chce ne???? -
Re: Matěj
n jo, byla by škoda kdyby už nikde nehrál *9* -
Re: Re: jeho hodnocení
Polib si ..
Jsi trapnej ..!! *8*
Na to, že to je jeho první film, byl v něm fakt skvělej ..!! A koho zajímá co si o něm myslí nějakej psychopat ..?! *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nic proti
Dobře,to stačí,už je to až dost,nechci se hádat -
Matěj
No přece každý herec musel někde začít, ( třeba Tříska když byl vybrán poprvé) pokaždé to bylo stejné, všichni ho od herectví odpuzovali a říkali, jak je špatný herec( tak jako tady někdo) a podívejte jak umí hrát, takže matěj ještě říkal, že do filmu byl vybrán, navíc on už někde hrál, dívala sem se na rozhovor s jeho tátou a říkal, že už ty předpoklady má, ale už je to dávno, tak ho podpořte, matěj už totiž dál hrát nechce!!! *9* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nic proti
Aha, takže když se tady pubošky můžou nad tím netalentovaným dřevem uslintat obdivem, tak je to v pořádku. Ale když napíšu svůj názor já, tak si hraju na chytrýho?
To jsem rád, že už vím, s kým jsem v tvým případě měl tu čest. -
Re: Re: Re: jeho hodnocení
K tomu, abychom poznali, že Matěj to neumí vůbec, to přece nemusíme umět líp.