-
Re: jeho hodnocení
Taky se mi chtělo brečet, když jsem viděl Máj s Matějem. Brečet nad tím, jak je možné natočit tak špatný film s takovým dřevem v hlavní roli. -
Re: midlinka.volna
čau, pokud ti ještě nikdo neodepsal, tak máj stáhneš na stránkách ulož.to *3* -
si nej
*14* matej je opravdu super.nevite kde bydli.pls *14* *3*
m.h.m.r. -
máj
V Máji přímo eceloval a moc mu to tam slušelo a bylo mi ho v tom filmu moc líto jak ho popravovali.... *9* -
Re: jeho hodnocení
mě se chce taky brečet!!! *15* Už se nemůžu dočkat vánoc, kdy dostanu dvd *3* -
Re: domiik
fakt ses s tim uz trapna ani newis o cem jste si povidali . nikdo ti tady nezere trapko ...a jestli s tebou mluvil tak jenom proto abys ho volila ! tak se zklidni *5* *5* si najdi normalniho kluka -
jeho hodnocení
Matěj je uužasnej a hlavně ve filmu Máj.Vždy se mi chce brečet ,jelikož mi je ho líto..... *14* *9* -
midlinka.volna
ahojky.nevite nekdo jak a kde se da stahnout film máj. *3* -
Re: zprava
a v jakých mediích ses to dozvěděla? *7* Já osobně si to nemyslim, ale i kdyby, tak co? byl by tim snad méněcenný? *13* -
to neni pravda
no tak to je uplna kravina!proc by byl asi homosexual....a co se tyce toho filmu....co dokazal je fak umeni....naucit se za 6 tejdnu jezdit az tryskat na koni je uctihodny vykon,ze neni herec a zahral to takhle suprove,to je dalsi obrovsky uspech.....
a to ze si bulvar a lidi vymejslej takovy kraviny.....tak to je fakt prasarna.....to nemaj co delat ze si takhle vymejsli....asi chtej bejt zajimavi....ale je to pekna sprostarna *13* *5* .jinak v maji byl naprosto jedinecny....! *4* tak se mejte...cus -
Re: zprava
No,tak to asi ne,víš co,média se strašně rádi vymýšlej,aby to zaujalo a jakmile jim něco přijde jenom trošku zajímavý,hned se toho chytí,no a spolužáci se taky strašně rádi ve všem vrtaj,tak je to všude -
Re: Nic proti
100% souhlas *1* -
Re: Re: Re: podova néé??
Že je mu podobný nemusí (a taky ne)znamenat že tatík je krasavec... -
zprava
Ahojte moc se omlovam ze jsem se tu vrtla a hnedka s takovym hloupym dotazem ale z mnoha stran z medii a spoluzaku od mateje jsem se doslechla ze je pry homosexual trosku si to myslim taky podle chovani a tak ale zda se mi to divne a chtela jsem se zeptat co si o tom myslite vy -
Nic proti
Nic proti,ale někteří z vás (teď nereaguji konkrétně na nejnovější příspěvky) tady pěkně zkritizovali Stropnického jako herce.Zkuste si něco podobného jako on v Máji zahrát vy,neřekla bych,že byste to svedli,a s tou jízdou na koni taky nemáte tak docela pravdu,měl na to docela málo času,aby se to naučil,jezdil na něm dost slušně,nikdo se neurazte,ale je to můj názor a myslím,že byste neměli být tak strašně detailní -
Re: PLS!!!!!!!!!!!!!
zivotne ,světově uplne smrtelne dulezity??? *9* *9* *9* *1* *1* *1* -
PLS!!!!!!!!!!!!!
hele nevite nekdo jeho adresu??plsky je to moc dulezity.... -
Re: Re: Re: podova néé??
tak to o *1* já se koukala do programů a tam byla fotka jeho tatky a v obličeji tj děsný jak si sou podobný *15* -
Re: Re: podova néé??
to by chtěla photoo jeho táty za mlada...to byl určo etě podobnější *1* *1* -
Re: Re: podova néé??
neee...straý je pěkně hnusný *9*