-
Re: podova néé??
Já myslim že nezdá.On je totiž vzhledem hodně zdokonalená kopie svýho táty... -
Re: Re: NEMA ON DIETAA???
hej ale malá Kordulka..to je upo andíílek xD... *4* *4* *14* .....ona je upo ťu´tuńuňu,ale "bráchu"(matějse pro ty komu by to nedocvaklo)má etě lepšího *1* *1* *1* -
podova néé??
zdá se mi to neboje strašně podobnej svýmu tatkovi *1* -
Re: jůů
Jarmila ty Ludmilo *1* *1* -
Re: Hahaha:-/
Až se naučíš pravopis tak nadávej ju -
Re: upozorněni
?? Co má se zubama? Vždyť je má normální :D -
Re: NEMA ON DIETAA???
To dítě je jeho nevlastní sestra Kordula. *3* Matěj děti nemá. I když kdo ví, že? *1* Ale jinak je přece úplně jedno, jestli má děti nebo ne. To, že ho obdivuji, na tom nic nemění. *4* -
Re: jůů
Ludmilu???snad Jarmilu ne??? *1* *1* *1* -
For jůů
*14* cože..? ty jsi ho viděla *14* jak já ti závidím co bych zato dala *14* udelala bych si sním fotku a chtela bych podpis i stím rizikem že po mne učitelka bude skřekat *14* *14* *14* mno a řekni jak vypadal..? jako na fotkách.. *7* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Wow
to vís zapadakov *1* -
jůů
*14* Dneska byl u nás na skole a dělal přednásku maturantům *14* sem ho ale vyděla jenom krátce sem chtěla podpis *9* ale ta kravka učitelská ....sedněte si na místa bláááááááááááááááá *9* ouppé skoda =( jinak máj se povad Ludmilu hrála mojíi tetky modelka ale neznám jí *9* kurnik mám to ale smůůlu *9* -
NEMA ON DIETAA???
mna skoro vystrelo ked som ho vydela na fotkach s dietatom ako ho aj s nejakou zenskou krmil a potom v kostole asi mali krst...no ja duuuufam ze nie....omggg *9* *9* -
Re: Prosím
vsak on ma oficialnu stranku matejstropnicky.cz myslim...a tam si najdes jeho kontakt normalne to tam je oznacene...myslim ze matejstropcnicky@volny.cz...a v pohode si s nim mozes pisat...aj mne z kolkorazy odpisal... *14* -
jeeeeezis to co vy tu luadia riesite prebohaa???....omgg...
*1* -
Re: Wow
Ty jedna!!! :D :D :D ja ho taky chtela a mne ho nedali :D :D :( *9* *1* -
Re: Prosím
jee holky...tak se trochu snazte ne???verte mi ze vsichni co sou tady se snazili *1* najit na mateje kontakt se ted stala jednou z nejlehcich veci na svete tak do toho:)zvladnes to sama:) -
co tvuj mozek a mysleni? mela by jsi s tim neco delat *13* ber to jako pratelskou radu
:-* -
Prosím
Prosím chtěla jsem se zeptat.. jestli by mi někdo dal na Matěje.S kontat PROSÍM *9* *9* *9* *9* -
Hahaha:-/
Jako jste kkti bo co..? že prí neumí jezdit na koni *5* omg vy jste pěkně vypatlané *16* náhodou umí tak držte hu** *8* bych chtěla vidět vás *5* Matěj je nejlepšííí a kdo má jiný názor tak...však vy víte... *9* *14* *14* *14* *14* -
Wow
dneska by mělo vyjít DVD!!!! Včera se v míru hrálo poslední představení máje, takže jsem sk zašla pro velikánský plakát!!!! už mi visí na zdi *14* *14*