-
Re: máj
Taky brečím, když se na ten Máj koukám, jak je mi tak strašně líto těch zbytečně vyhozenejch peněz a tak pěknýho Máchova textu pro takovej filmařskej potrat. -
Re: Re: Re: Re: nevím...
Takhle se dá aspoň poslouchat, když už se na to směšné předstírání nedá koukat. -
Re: Re: Pratelska rada
Nadprůměrný jeho herecký výkon není ani ve porovnání s hereckým výkonem toho vlajícího prádla v Máji, protože i ty spodky jsou přirozenější. -
...
Co bych dala za jeho podpis :P -
...
Film krásný :) a zuby má normální jako každý :), chtěla bych vidět ty tvoje :) -
upozorněni
všimli jste si někdo jeho zubů ???? *9* děs a hruza měl bys s tím něco dělat Matěji *13* ber to jako přatelskou radu *3* -
Re: Re: Re: Re: j
Negace??? to zní dobřa.. matika vládne světu *1* -
Re: Prosím vás
se zeptej jeho *1* *1* *1* určitě jo *1* -
Prosím vás
Zdravím Mohla bych si zažádat na e-mail po Matějovi Fotku z podpisem ???? *7* -
Re: Re: j
no..možná máte pravdu..ale on určitě před natáčením filmu nebyl žádný jezdec tak bychom mu to mohly odpustit *4* *4* -
Re: Re: Re: j
no tak každýho názor...já jsem třeba ráda když sem někdo napíše i nějaký negace, aspoň je to zajímavější.:)mě se osobně Matěj líbí jak vzheldově tak se mi líbí co delá, co dokázal atd,ale zase musím připustit,že jeho ježdění nebylo špatné,ale jeho neustálé hophop hop:)mě teda taky trochu rozesmálo:) -
Re: Re: j
já vám to neberu mě se taky líbí ale pouze jeho obličej a to je myslím vše -
Re: počti si o mojem názoru na chlubení se...:D:D
nee.to ja nemyslím zle,ale máš pravdu,že co se týče chlubení sem si nááádherně početla:) *1* -
počti si o mojem názoru na chlubení se...:D:D
tak dobře chlubím se no... *1* *1* *1* ale příjde mi to takový....takový blbý... *1* *9* ale pochlubit se musím.....no jenže když se pochlubím, tak si to uvědomím a příjde mi to moc takový....jako že se chlubím... *9* *9* *1* chápeš? ne že....já bych to taky nepochopila... *1* jednodušeji řečeno...: chlubím se ale až se dochlubím, tak mi příjde, že jsem chlubím. *1* *1* *1* *1* toť moje nevyzpytatelná povaha... *9* *9* -
Re: j
tvůj názor...kromě toho, nám všem se v Máji líbil natolik, že jsme se do něj zbláznily.... *14* -
upřímně řečeno musím souhlasit s destyle jeho jezdecký sed je úplně na ho a to jak tak koni przní hřbet mu nezapomenu. *8* *8* -
Re: Re: For nika
to máš .. ale film byl nádhernej .. *14* -
Re: Re: fotky s matejem mám na blogu!
ty woe, závist!!! *9* -
no a ty si určitě mistryně v jízdě na koni *9* -
Re: fotky s matejem mám na blogu!
jen tise závidím *9*