Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tery01

Re: Email

predtim mi to tak neprislo ale ted si rikam...chudak matej... *9* *9* *9*
  • ferrerrka

Re: Email

Dyt na netu ho nejdes behem minuty a kdybys prolistovala diskuzi tak tam ho taky nekde mas napsanej:)chce to jen trosku snahy
  • Re: Re: lucka

lucko hele můžu se tě na něco zeptat? to mu napíšu jako mojí adresu domů a on mi tu fotku pošle?
  • Re: Re: Niki

lucko hele můžu se tě na něco zeptat? to mu napíšu jako mojí adresu domů a on mi tu fotku pošle?
  • julinka52

Email

Ahoj mohli byste sem pls napsat mail na mateje???prosim prosim
  • an-netka

Jáááj to snad neni prawda...

japato !!!! !! to by se melo zmenit too neeee\!!!! *9* *9* *14*
  • Re: ouvej

no už sem nechodí tolik lidí
  • nika.

ouvej

Jaktože Matěj tak rychle spadl na 16.místo?Předběhli ho pitomci jako Zac Efron,Kuchařová nebo Mašlíková????No to je teda děs.
  • 12meggy12

Re: Re: mediální hvězdy!

jo přesně !!!!!!
  • Re: mediální hvězdy!

Tak už to tam máš? Chtělo by to něco aktuálního... Nějak to tady zamrzá. *9*
  • 12meggy12

Re: mediální hvězdy!

tak je tam dej co nejdriv na ten blog ... a ja ted nevim esi mam ten spravnej jako esi myslis ten stejnej co ja...napis sem adresu na ten tvuj blog
  • Re: Re: Re: tak nic

zkoušela jsem ji komplet oříznutou bez autogramu a nic! *8*
  • wendy.94941

mediální hvězdy!

všeci ve škole nam teď s michelinem rikaji, že jsme medialni hvezdy...videli nas v tech novinach... *1* *1* to je docela sranda...ja si ty fotky naskenovany dam na blog a tam se kuknete okey?? napíšu vám, až to sem dám! *3* *3* *3*
  • Re: Re: tak nic

vsak ja jsem to jeste nezkousela! naskenuju to a potom vam to asi nekomu poslu na mail, ale rozhodne to sem nebudu davat!! *13* *1* *1* nasrat! mozna....
    ! *1* *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: zpráva

Jj je to pravda....:)
  • Re: tak nic

Hele, tak ji zkus na skenovat a pak ten podpis a datum odstrihni v nejakym programu nebo v malovani ... a melo by to bejt v poho.
  • Re: Re: Re: Re: zpráva

Ivanko plomin že ti píšu už po 2 ale dneska jdu k babičce a pak odlítám do egypta vrácím se 21.listopadu takže ještě ten den určo napíšu vůbec se mi tam nechce bude to hrozně deprimující to moře pláž palmy nebudu mít co na práci tak na to budu pořád myslet Ach joooooooo s tím icq mi to počli na ten mail a já jak přijedu tak si tě hnedka přidám tak pa bojim bojim
  • criss

Re: Re: Re: zpráva

Je prokázaný, že takovýhle platonický lásky jsou v období dospívání normální a holky z nich jednou vyrostou. Až potkáš v normálním světě kluka, kterýho budeš znát, uvidíš ho denně na vlastní oči a ne jen na obrázkách tak i na Matěje zapomeneš a zamiluješ se do toho ,,pravýho'' kluka...Chce to čas *3*
  • Re: Re: Re: Re: zpráva

Víš co Ivanko pošli mi to na můj mail a pak si budem psát
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: zpráva

jj mam...ale poslala bych ti to spis na vzkazik...jestli se nechces zaregistrovat??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit