-
Re: Email
predtim mi to tak neprislo ale ted si rikam...chudak matej... *9* *9* *9* -
Re: Email
Dyt na netu ho nejdes behem minuty a kdybys prolistovala diskuzi tak tam ho taky nekde mas napsanej:)chce to jen trosku snahy -
Re: Re: lucka
lucko hele můžu se tě na něco zeptat? to mu napíšu jako mojí adresu domů a on mi tu fotku pošle? -
Re: Re: Niki
lucko hele můžu se tě na něco zeptat? to mu napíšu jako mojí adresu domů a on mi tu fotku pošle? -
Email
Ahoj mohli byste sem pls napsat mail na mateje???prosim prosim -
Jáááj to snad neni prawda...
japato !!!! !! to by se melo zmenit too neeee\!!!! *9* *9* *14* -
Re: ouvej
no už sem nechodí tolik lidí -
ouvej
Jaktože Matěj tak rychle spadl na 16.místo?Předběhli ho pitomci jako Zac Efron,Kuchařová nebo Mašlíková????No to je teda děs. -
Re: Re: mediální hvězdy!
jo přesně !!!!!! -
Re: mediální hvězdy!
Tak už to tam máš? Chtělo by to něco aktuálního... Nějak to tady zamrzá. *9* -
Re: mediální hvězdy!
tak je tam dej co nejdriv na ten blog ... a ja ted nevim esi mam ten spravnej jako esi myslis ten stejnej co ja...napis sem adresu na ten tvuj blog -
Re: Re: Re: tak nic
zkoušela jsem ji komplet oříznutou bez autogramu a nic! *8* -
mediální hvězdy!
všeci ve škole nam teď s michelinem rikaji, že jsme medialni hvezdy...videli nas v tech novinach... *1* *1* to je docela sranda...ja si ty fotky naskenovany dam na blog a tam se kuknete okey?? napíšu vám, až to sem dám! *3* *3* *3* -
Re: Re: tak nic
vsak ja jsem to jeste nezkousela! naskenuju to a potom vam to asi nekomu poslu na mail, ale rozhodne to sem nebudu davat!! *13* *1* *1* nasrat! mozna....
! *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: zpráva
Jj je to pravda....:) -
Re: tak nic
Hele, tak ji zkus na skenovat a pak ten podpis a datum odstrihni v nejakym programu nebo v malovani ... a melo by to bejt v poho. -
Ivanko plomin že ti píšu už po 2 ale dneska jdu k babičce a pak odlítám do egypta vrácím se 21.listopadu takže ještě ten den určo napíšu vůbec se mi tam nechce bude to hrozně deprimující to moře pláž palmy nebudu mít co na práci tak na to budu pořád myslet Ach joooooooo s tím icq mi to počli na ten mail a já jak přijedu tak si tě hnedka přidám tak pa bojim bojim -
Re: Re: Re: zpráva
Je prokázaný, že takovýhle platonický lásky jsou v období dospívání normální a holky z nich jednou vyrostou. Až potkáš v normálním světě kluka, kterýho budeš znát, uvidíš ho denně na vlastní oči a ne jen na obrázkách tak i na Matěje zapomeneš a zamiluješ se do toho ,,pravýho'' kluka...Chce to čas *3* -
Víš co Ivanko pošli mi to na můj mail a pak si budem psát -
Re: Re: Re: Re: Re: zpráva
jj mam...ale poslala bych ti to spis na vzkazik...jestli se nechces zaregistrovat??