Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy.94941

Re: Pratelska rada

hej...děláš si ze mě prdel že? *16* nafoukaný??? ty ho znáš?? jo?? *7* nebo jak můžeš říct, že je nafoukaný, a mluvit tady o jeho podprůměrnosti, když jeho výkon v Máji se rovnal výkonu nadprůměrného herce! to, jak hrál bylo naprosto úžasný!!! ne...vůbec nezávídíš.... *9* *13* *13* znamená to snad, že když Matěje nesnášíš, tak je hned namyšlený? já ho neznám, ale podle toho jak se s tebou baví, bych usoudila, že je to úplně normální kluk...a herectví se hochu držet nebude...je to politik víš? *1* *1*
  • wendy.94941

fotka v novinách...

fakt si myslíte, že sem tu fotku s Matějem v novinách mám dát?? teda...mám jetě jednu, na které jsou i naše kamošky s ním, ale tu v těch novinách....vypadám tam jako tlustá Marfuša... *1* *1*
  • Re: Re: kontakt

no vypadá to že je jeho *14*
  • Re: kontakt

Mám dotaz, ten profil na Myspace jste mu založili vy, nebo on sám? *5*
  • An-netce

MAIL NA MATĚJE: matstrop@volny.cz
    má to na svém webu, nebo jsi slepá?
  • nika.

Re: zpráva

Tak to buď v pohodě.Já jsem podobně,ne-li ještě hůř ztřeštěná.Když jsem byla z kámoškou na Máji v kině,tak jsem tam řvala no a potom jsem z toho byla furt děsně vydeptaná a v noci se mi zdály sny o tom jak popravili Viléma atd.Je to sice něco jinýho než řikáš ty,ale neva.Asi si myslíte,že lidi jako já nebo podobný jsou trapný,jenže člověk za to prostě nemůže.Já se umim ovádat,ale nemůžeš přece změnit svojí povahu!
  • ferrerrka

Re: zpráva

Ahojky..luciku muzu te ujistit ze to co citis neni laska...nemuzes nekoho milovat aniz bys ho znala..ver mi ze hodne holek tu ma stejny pocit...mozna i ja ho mela...mas pocit ze bez to nejde, at si predstavis kohokoliv tak toho bys nechtela,chces jenom mateje a tak...ale neboj..urcote to zase prejde...podivaj se na to tak, ze je to matej...je to taky jenom clovek a i kdyz je uspesnej politik a novinar, ted i celkem herec tak to neznamena ze je dokonalej...bude mit chyby a bude jich zatracene dost, protoze nikdo neni dokonalej takze ani matej...bud rada ze je tu nekdo koho muzes obdivovat a fandit mu a prat mu stesti..raduj se z fotky kterou mas a bud v pohode:)
  • zpráva

Ahojte všem na této stránce chodím tu každý den protože se mi stala hrozná věc zamilovala jsem se do matěje hrozně mě to trápí strašně jsem se změnila nic mě nebaví a každý den jsem pořád smutná prominte že vás s tím otravuju vím že to nikoho nezajímá ale nikdo mi nemůže pomoct tak mě napadlo že by to mohlo jít možná fakt mě to moc trápí jediné co je že mám jeho fotku s podpisem *9*
  • zpráva

Ahoj všem na teto straáce je moc fajn chodím sem každý den stala se mi totiž hrozná věc ja se do matěje zamilovala ze začátku to byla sranda ale pak mi došlo že už pro mě není jen oblibený herec nebo politik a jediné co mám je jeho fotka s podpisem strašne jsem se kvůli tomu změnila nic mě nebaví každý den pláču a jsem hrozně smutná prosím poradte mi a nezlobte se že tu píšu takové keci když to nikoho nezajímá ale ja se hrozně trapím
  • an-netka

Email

plosíím plosíím napisete sjmse ten email jestli mám stejny plosíím !!!!!
  • makca.m

Re: Kráása

tak aspoň nám tu politiku někdo zkrášluje a je to sned jediný důvod proč se o ni zajímet ne?? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • kontakt

jediný kontakt je tuším na jeho webu kde mu můžeš napsat přes formulář a nebo přes www.myspace.com/426778008
    *3*
  • an-netka

Email

PLLOSÍÍM PLOSÍÍM NAPISE NEDKO jsme plosíím ten email jestli mám stejnej !! plosíím
  • ferrerrka

Re: !!!

proboha snad sem tolik nerekla ne??!!!
  • an-netka

!!!

já jako jestlimema stejny jako já a plomin že jsem se teda zaptala!!!
  • Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍÍÍM

to leda že by si bydlela vedle něj ao ti ho hodil do schránky... *1*
  • criss

Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍÍÍM

Jo druhej den ráno si ho tam měla *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: PROSÍÍÍM

Promiň ale to těžko
  • ferrerrka

Re: ..!!!

no tak si ho zkus najit ne?? *4* neni to zase tak složité *1*
  • an-netka

..!!!