Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: zpráva

Dobře už tě chválit nebudu Ivanko nemáš náhodou skype nebo icq myslím že by se psalo líp
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: zpráva

hele zas mě tak nechval..to bys koukala jak sem děsna:Da porad ti rikam abys uz nedekovala..myslim že sme ne tom kazda stejne..a musim se ti prznat ze i ja jsem kuli matejovi zacala sledovat politiku:Dmyslim ze nas je vic...
  • tak nic

Hm. Tak bohužel. *9* Nejspíš je autogramová fotka evidovaná v ochraně. Wendy, zkoušela jsi to Nový Přerovsko?
  • Re: Re: Re: Fotka

Tak a teď uvidíme *3*
  • Re: Re: Fotka

ok, zkusime to - eliska.premyslovna na seznamu
  • nika.

Re: fotka v novinách...

Vybal to!
  • nika.

Re: Re: zpráva

neomrzí....bohužel,už se znám.
  • Re: Fotka

ahojky, jestli chcete tak vám ji taky můžu poslat mailem

Z tou kmarádkou jsem to myslela tak jako jak se jmenuješ ty ale už jsem si zjistila že si Iva je moc fajn si s tebou pisat akorat jsem bohuzel zdeptana kazdy den a na jeho fotky se deně podívám milionkrát já už jsem začala sledovat i politickou situaci jako americky radar volby koalice a tak a to me nikdy nezajímalo prostě jsem tedka uplne jina ale snad se to zlepsi uz brzo
  • Re: Re: Fotka

tak to ji asi neschálil Admin...muzes mi ji poslat na mejl? Neco bych zkusila *3* eliska.premyslovna na seznamu
  • Re: Fotka

ja jsem sem minuly tyden nahravala tu tu kartu s tim autogramem ale jak koukam tak to tu jeste neni... *9*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: zpráva

No myslim že by ti každej napsal to co ja fakt:)ale sem moc rada že ti to pomohlo...a nedeptej se..falt ti to za to nestoji...mno a s tou kamoskou...moc sem to nepochytila *1*

Vůbec nemáš zač fakt si to zasloužíš a to věřím že tě to potkalo taky a jediné co tedka chci je být zase normální smát se bavit se a ne být každý den smutná a neštastná zdeptaná a s nikým se nebavit jo a jak se vlastně jmenuje moje nová kamarádka
  • ferrerrka

Re: Re: Re: zpráva

Pane jo!!takovou chvalu si snad ani nezasloužim:)ale děkuju..sem rada ze sem ti pomohla...aspon na ten jeden den...mozna sem ti pomohla protoze ver nebo ne,ale ja moc dobre vim jak se asi citis:)myslim ze kazdou holku, ktera nekoho hodne obdivuje to potka,ale jak uz sem rikala,matej ti nestoji za tvoje trapeni.)jeste jednou diky za tu chvalu:Dmoc si me potesila a uzivej pa...
  • Re: Re: zpráva

Ahoj ferrerrko moc ti děkuju za ten vzkaz pomohl mi na celý dena moc mě potěšil i když tě neznám tak si moc fajn a strašně ti děkuju že si mi odepsala a byla si na mě tak ohleduplná a milá a to doufám že máš pravdu že to přejde už se nemůžu dočkat
  • mak.mak

jj dej *1* *15*
  • Fotka

Ahojky, právě jsem tady mezi fotkama objevila tu "autogramovou". Je to ta, jak na ní sedí na nějaký bedně a má nohy křížem.... Je hodně podobná tý co mám já....jen tam stojí(před tou samou zdí) a na košili má ještě sako....A usmívá se uplně stejně.:-)
  • an-netka

Lucííík

Awoojky hee tohle se stalo i me uube jsem se zalaskowala noo !! ae co nadelaám stejnak ho nikdy uurco nebudu mit!! ae taky ho uubec *14* je kwásnej noo !! tak treba az neco bude kde ho budes mocíík widet tak to bude OKIii bo neee
  • criss

Re: zpráva

Já jsem byla taky takhle zblázněná. Po konci jsem řvala jak želva, furt jsem o tom přemejšlela, všude sem měla obrázky...Ale už mě to pomálu přechází. Tebe taky omrzí tak si to vychutnávej *1*
  • criss

URČITĚ to sem dej *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit