-
j
ani trochu se mi nelíbí a v máji se teda moc nepředvedl a neuměl jezdit na koni:D neustále mlel "hop,hop,hop" :D a seděl na něm z jaky z boku,křivvě a ty korálky kome krku...nevím proč si tdo máje berou ho :-o -
Re: For nika
Jo to teda máš!Kdyby si to raději Natálka důkladně přečetla,tak by pochopila,že pro mě bylo HROZNÝ to,že Viléma tak hnusně popravili.Film samozřejmě byl the best.... *3* *1* -
Re: fotky s matejem mám na blogu!
no je to náádhera a myslím si, že ti tady všichni děsně závidíme, i když to nechceme přiznat. jedný věci ale nerozumim. Na rovinu říkám, že kdyby se něco takovýho stalo mě, tak to asi taky všude rozhlásím, protože je to prostě paráda, zvlášt pro fanynky co si to přejou,ale v tom případě bych tady neříkala, že se nechci chlubit..ja řikam, že já bych se klidně chlubila,ale wendy, ty v tom článku a i na diskuzi všude propaguješ že se nechceš chlubit,ale at je to jak chces tak se chlubis, což je normalni,jak už sem řekla, já bych se taky chlubila,ale v tom případě něřikej, že se nechceš chlubit a že si to teda radši neměla nikomu říkat, protože se nerada chlubíš. Muselo ti bejt jasny, že když napíšeš do diskuze že si s matějem mluvila a videla ho, že se to neobejde bez komentáře, zvlást kdyz napíšeš že si s nim vyfocená. Nemyslim to zle, tak si to prosím nejak neber...jen říkam co si myslim..omlouvám se, jestli tim tebe a ostatni holyk nejak nastvu...je to jen muj nazor..každopádně i když ti to ořeju, tak ti závidim,ale sem ráda že z tak širokýho okruhu se to aspon nekomu podařilo:)hodně štěstí -
Re: fotky s matejem mám na blogu!
Chj, to se tak někdo má... Mohla ses rozepsat klidně víc, přinejmenším já bych si to s chutí přečetla.. *14* *9* -
fotky s matejem mám na blogu!
mám to tam! http://myexxxtra.blog.cz/0811/moje- nejoblibenejsi-ctene-kousky-papiru
fakt to ale nikdo nekopčete prosím.. *13* *3* ale už o tom nebudeme mluvit jo? nemám totiž ráda, když se chlubím... *1* *1* *9* -
tohle mě nikdy nepřejde...
mi to teda vydrželo a vydrží ještě hoooodně dlouho, protože ještě pořád mě jaksi neopustili brečavé nálady kvůli Matějovi...jsem do něj pořád blázen.... *9* *9* *14* jééé holky! tak já jdu teda naskenovat tu fotku z novin ok? *3* za chvíli vám sem napíšu, ať se podíváte...ach jo....já jsem vůbec nikomu neměla nic říkát o žádných novinách... *9* *1* *1* jistě by se nikdo nedozvěděl že jsem v novinách, když si to čte celý okres Přerov... *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: I love you Matěji
to si dobra:)ale clovek ho nemusi umet nazpamet,ale Máj je proste klasika a cist ho clovek nemusi...i kdyz by asi mel,ale zoufat si, ze to spatne skoncilo,to me...proste stve:) -
Re: For nika
jezis ale ona to tak nemyslela jako ze ten film byl hroznej:)ale jako ze ten konec ze to bylo hruzny jak ho zabili a tak..nemam pravdu??? -
For nika
že prí hrozný.. *16* *16* hej ty jsi magor ne..? *8* nejlepší film na světě *5* *14* *14* tak drž hubu! *13* -
Re: Re: I love you Matěji
Já jsem to věděla už když jsem na to šla,ale stejně to prostě bylo HROZNÝ... -
Re: Re: I love you Matěji
Máš naprostou pravdu ferrerrko *1* rozplývat se nad Májem a vůbec ho nečíst je dost velká ostuda *9* já jsem dokonce celou čtvrtou píseň recitovala takže ji umím nazpaměŤ *14* -
Re: I love you Matěji
Proboha holky..verte mi, že já respektuju zamilovaný fanynky,ale co si tady zoufáte nad Májem,že to skončio tragicky???co byste chtěli???co ste od toho čekaly??je to Máj...romantické dílo. v romantismu se nakonec vždycky všichni zabijou:Dteda většina..achjoo.měly ste si to radši nejdřív přečíst *1* -
I love you Matěji
Moc moc krásný..:-* *14* *14* *14* *14* líp už to snad neumím vážně vyjádřit prostě i love you *14* škoda jenom že ve filmu máj to skončilo tak smutně.. *9* to mně uplně štve *9* jinak se ten film strašně moc povedl a moc se mi líbil *14* byla bych strašně ráda kdyby ještě natočil nějaký film:) a se štastným koncem *4* *14* jsi moc krásnýýý strašněěěěěěě *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Matěj
*14* Hej ty vogo Matěj Stropnický on je fkt uplně krásný *14* *14* ve filmu máj mu to fkt moc sekne *14* ale je krásný i na všechn fotkách a videich *14* upe nejlepší:-*krásný a všechno -
Re: I love Matěj
jaký, že zase končí tragicky....co s od Máje čekala???happyend???radši si ho přečti:) -
Re: Teda ...
Ale vydrželo. -
I love Matěj
Hej viděla sem ten filmík a je best ale zase to končí tragicky... *9* Ale Matěj je upe k sežrání prostě nejlepší a má dobrý vlasy ale nikdy bych neřekla že to je syn toho Stropnickýho ikdyž podle příjmení ...to je jedno hlavně zhe je upe kwasnej... *14* *14* -
Re: Teda ...
Proč jako? Jenom protže tady ted nemáme cas kazdy den vysedavat? *7* -
Teda ...
... holky, to vám to vaše zaláskování moc dlouho nevydrželo ... *3* -
Re: Re: Re: lucka
jo přesně tak