Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: klip...

někde na Streamu ale je to i zde: http://video.super.cz/video/131607- stropnicky-synovi-zavidi-ze-by-erot icke-sceny-v-maji/24/1

případn ě vymazat mezery
  • ferrerrka

klip...

Ahoj tynalinko..jen jsem se tě chtěla zeptat, kde si sehnala ten klip-Premiéra Máje,protože bych se na něj ráda podívala, ale nejde mi přehrát:)díky:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: soundtrack MÁJ

tak neboj:)urcite penize brzo sezenes..299 za cd jeste neni tak moc:)
  • ferrerrka

Re: prosba

Ahoj:)ja jsem si to nahravala na kazetu:)
  • nika.

prosba

Prošvihla jsem film o filmu Máj.Prosim ozvěte se kdo to má nahraný...dík
  • Re: Re: Re: Re: Re: soundtrack MÁJ

To věřim, škoda, že nemám penízky....:(
  • ferrerrka

Re: věk

Mno nevim,ale můžeš mu napsat a zeptat se ho:)
  • ferrerrka

jj vyraž:)je fakt krásnej:)
  • tery01

jeee no tak to asi zitra vyrazim na nakupy *4* *14* *14* *14*
  • Re: věk

Kdo ví? Ach...žádný neví... *1* prostě teď někdy...vždyť to není důležité *3*
  • věk

Zdravím, nikde nemůžu najít přesné datum narození pana Stropnického, nevíte někdo, kolikátého se narodil? Děkuji
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: soundtrack MÁJ

je jich tam 24:)je to uzasnýý:):):)a ja ho kupovala v bontonlandu a stal me 299:)
  • Re: Re: Re: soundtrack MÁJ

Můžu se zeptat, kolik stojí?:)
  • tery01

Re: Re: Re: soundtrack MÁJ

jeee soundtrack tak ten je v mym seznamu za knizkou a filmem :) je tam hodne pisnicek??? *4*
  • ferrerrka

Re: Re: soundtrack MÁJ

jj ja si ten soundtrack dneska koupila a zrovna du na nej:)
  • Re: soundtrack MÁJ

NEZAPOMÍNEJTE PAK V ODKAZU VYMAZAT MEZERY
  • Re: film o filmu

Film o filmu neseženeš dřív na netu dokud nebude Máj v TV. Takže si dlouho počkáš, navíc teď ho dávali v TV asi 4x...snad ti bude útěchou rozhovor s Matějem: http://www.ceskatelevize.cz/program /10168393991-06.09.2008-15:40-1.htm l?deid=2567

NEZAPOMÍNEJTE PAK V ODKAZU VYMAZAT MEZERY
  • soundtrack MÁJ

Asi už jste zaregistrovali - vyšel soundtrack k Máji. Podle mě jsou instrumentální kousky povedený, zpěv už mi tak nesedí...ukázky z alba zde:
    https://www.i-legalne.cz/jnp/ cz/obchod/album/M-MAJ-Maj_Soundtrac k.html
  • Re: Bill?

Jo, má fakt krásný černý vlasy a černý oči. A navíc je ještě tak chytrej a šikovnej a ví a umí *4* *3* *5* *5*
  • Bill?

Tak včera jsem konečně shlédla Máj. Jako fakt povedené. Jen mě zajímalo kdo je ten Matěj Stropnicky. No hezkej po tátovi rozhodne je. A inteligencí určitě oplývá. No a každopádně konečně je v té politice na co koukat. *1* Jen mi Matěj s jeho krásnýma vlasama připonína Billa Kaulitze nebo jak se to čuně malé jmenuje. *15* Ja taky se mi líbí to o co se snaží. A že umí říci svůj názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit