Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy.94941

wendy IN LOVE

vy se tady bavíte o Bursikovi a politice???......pojďte se bavit o Matějovi a jeho nadpřirozené kráse!!! *14* *4*
  • wendy.94941

wendy

ja jsem na tom maji uplne rvala a na jarmilu jsem rvala pred ucitelkama s kamoskou: ty kravo hnusna skoc uz z te skaly!! ty pi***o...ale nic proti...proste mi tam prisla jako strasna svine a bylo mi strasne lito Vilema...jak tema jeho nadhernyma ocickama koukal a ani nezakricel kdyz mu ten kat lamal nohy...a ta blbka jarmila jen prihlizela.... *9* *9* *9* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* ale Matej je nadherny!!! ja budu cmuchat po praze jeho krasnou vuni...budu ho stopovat... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale jak voni???? *7* *7* *7* xDxD
  • NWM

dnes jsem potkala mateje stropnickyho w metru proste je sexy,krasnej a jak wonel no to neni mozny jak je prekrasnej a sem stastna ze seem ho potkala!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILUJU TE MATY
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: soundtrack

Mno možná:)já myslim teda že tam nebyla ale možná někde jo no..ale já myslim že ne:)ale ta z tý popravy je prostě dokonalá vid???
  • tery01

Re: Re: Re: Re: soundtrack

no nad tim sem prave taky premyslela,ale ja myslim ze je to bud ta jak zpivali v tom kostele ale jaksi jinak zhudebnena nebo je to ta jak sli a litali jim ty klobouci *7* no ale newím newím..nebo z toho mozna pouzili jenom tu melodii *5* v kazdem pripade je taky hezka *1* *14* *3* *3* *3*
  • ferrerrka

Re: wendy

Si vtipně šílenááá:):):) *1* *1* *1*
  • wendy.94941

wendy

fandím straně zelených!!!!! *1* kvůli tobě Maty!!!! chjjo to je pocit...prosím hrej někde v divadle...!!! já si s tebou někdy zahraju!!! *3*
  • wendy.94941

wendy IN LOVE!

tak tohle je jak se říká KUNDA JAK PRASE!! ani není možný jak on je nádhernej!!! ááááááááááááááááá
  • ferrerrka

Re: máj

a to si to neviděla nebo viděla???:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Anděl

Se máš:)to je hustýýý:):):)
  • Re: Re: Anděl

Jo byla jsem nakupovat v HaMku něco jsem si vybírala a pak jsem si ho všimla jak odcházel z toho obchodu.Prošel okolo mě.
  • máj

porad dokola si musim postet na youtube máj,je to tak krasny a tak desne romanticky az me to dohani k placi..no a uz zase brecim
  • ferrerrka

Re: Anděl

CO????ty si ho potkala???? *14*
  • lucius333

Re: Re: film o filmu

Díky moc *4*
  • Anděl

Včera jsem potkala Matěje na Andělu v HaM.Byl tam s nějakou blondýnkou. *3*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: soundtrack

jj PŘENĚ!!! přesně to tuc tuc sem myslela:)sem z toho naměko jen když to slyši z toho cd:):):)sme blazni co???:Dale když ona ta hudba je vážně skvělá:)jo a to sem se tě chtěla zeptat...myslim že je to sedmá písnička..ta v tom filmu vůbec nebyla ne???
  • tery01

Re: Re: soundtrack

vid?!?!?!? *1* takovy dycky to tuc tuc tuc jak ho tam chudinku lamou na tom kruhu,to vidim uplne pred sebou *9* ale jinac je to fakt moc hezky *3*
  • ferrerrka

Re: soundtrack

Jj ja to řikala:)je super..mě osobně stačí jen ta hudba a jsem dojatá:)třeba ta z té popravy,tak z toho uplně nemůžu:)
  • tery01

soundtrack

tak hned po ferrerrce sem si teda koupila ten soundtrack *14* a teda fakt super *3* uz ho mam poslechlej asi trikrat *4* a doporucuju *4* *14* *14* *14*
  • ferrerrka

Re: Re: klip...

jj díky:)našla jsem to a skoukla:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit