Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferrerrka

Re: Makča M.

Alw vždyt je to jedno ne??od toho je to celebrita nebo proste herec abysme k nemu mohly vzhlizet a myslet si jak je dokonalej:) *1* *1* nic proti to nemyslim zle jenom ze urcite to nebude ideal ale co na tom:)
  • lucius333

Re: Makča

*1* *1* *1*
  • makca.m

Makča

i když možná bych si vedlě něho připadala jako jeho mladší ségra protože sem na něho torchu podobná...
  • makca.m

Makča M.

no jo..je pravda že kdyby nebyl slavnej tak by ho někdo třeba asi nezaregistroval...já možná kapku jo protože má dlouhý vlasy a to já u kluků (no tak u klůku, v jeho případě spíš u mladého muže..)upo zbožňuju..ale nidky nepochopim jak se někdo může zamilovat do někoho koho ani osobně nezná,holky co ste do něho poblázněné:třeba jeho vlastnosti nejsou ůpně podle vašich představ třeba by ste změnily názor jaky byste ho potkali osobně.... *3*
  • ferrerrka

:)

Holkám Wendy a Michelin dekuju:)musim rict ze silene zamilovanyfanynky nesnasim,ale mit tu vas dve na tomhle foru je super:)ne opravdu..myslim to vazne:)a navic..ja ve 14 taky byla takova:)proste sem vam chtela podekovat:)jo a moje kamoska je sousedka zilkovy a stropnickyho tak az ho potkam dam vam, vedet kdy a kde:D
  • tery01

Re: michelin juchuuu

tyjo TO ON TO ON!! STRAŠNĚ KRÁSNĚ SEXY LESŮ PÁN!!!! *1* to je uuuplne dokonalý *1* *3* *4*
  • RE:nwm

A na jake trase a v kolik hodin si ho potkala?? *5*
  • Re: nwm

ty jo a kdes ho potkala?:)
  • nwm

on stal a ja sedela presne welde neho.Nwm cim wonel ale krasne wonel a mel na sobe opet zelenou tentokrat salu!Je proste sexy milju ho a fandim strane zelenych *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wendy.94941

Re: Role v máji jako magnet pro fanynky

oooh...pardon!!!! ted jsem to psala z Kámoščiného profilu...tak Role v máji jako magnet pro fanynky jsem psala JÁÁ WENDY.94941 *1* *1* *1* *9*
  • michelin12

Role v máji jako magnet pro fanynky

jo a Matěji(ježiš to je tak krásněé jméno) tím že jsi vzal tu roli v Máji určitě přitáhneš mnoho fanynek na stranu zelených!!! *1* *1* fandím ti zlato!!! *1* *1* *1* x *1* *1* *4*
  • michelin12

Re: Re: mmm

jojjda...ty mi čteš myšlenky!!!! jo a MARTINNO já nevím sece kolik ti je, ale tvůj příspěvek mi přijde jako kdyby ti 14 ještě ani nebylo!!! prostě si nemužu pomoct.... *9* *4* *7*
  • michelin12

Re: mmm

cheche...no vzhledem k tomu, že když kolem mě na ulici projde nějaký sakra mega maxi giga kořen, tak se ještě nenápadně ohlídnu že??? A ke všemu, když má hnědé oči, tmavé dlouhé vlasy ( strniště nebo bradka taky nejsou špatné *4* ) a k tomu jako bonus krásný pohled..no tak to sorryy..kdo by se nezabouchl *14* *14* *14* *1* A je jasne, že kdyby jsem ho potkala jen tak na ulici, tak se nezamluju, ale když na něj koukám hodinu a čtvrt v kině, tak to je pro mě..no jak to jen říct...hmm..časovaná bomba, která po konci filmu vybuchne a škody zůstanou ještě dlouho *3* *14* je jen ŠTĚSTÍ, že hrál v Máji, jinak bych si pořád říkala jenom: no jo..syn Stropnického...
    A kdybych ho teď někdy potkala na ulici, tak bych to zkusila vydržet a na ty kolena nepadat...cheche..neboj Matěji! Neskočila bych na tebe *13* *13* *13* *4* i když.. *1* *1* *1*
  • wendy.94941

Re: mmm

ehm...noooo....jasně že kdybysme ho potkaly na ulici a on nebyl taková celebrita tak nevíme kdo to je...ale když tam hrál tak proč se nezabouchnout....no na ulici bych se do nej zamilovala jen kdby na me hodil pohled tema jeho nááááádhernýma kukadlama... *14* *14* ja se nahodou pred klukama dokazu ovladat takze by nemuselo byt pro Mateje hrozny kdyby me potkal...no jen by mě musel křísit... *1* *1* protože bych se rozbrečela a pach bych sebou někde na Václaváku sekla... *9* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wendy.94941

Re: ČMUCH ČMUCH

ehm.....ja bych omdlela a zavalila bych tě!!!!! *1* *1* *1* yeah!! přesně to mám v úmyslu až půjdeme čmuchat!!! xDxD nechtěla jsem ti to říkat le když si tak věříš....xDxDxD takže si vem raději do batůžku protiatomový kryt!!!! *1* *1* *1* *1* yeah!!!!
  • mmm

ahojte chci jen rict vsem pubetalnim pisalkum byt matejem tak bych nechtela potkat ani jednu z vas.Matej je krasny ale nektere prispevky jsou az prehnane jen by me zajimalo jestli byste byli vsechny do neho takzblaznene kdyby v zadnem filmu nehral a potkaly ho na ulici jestli byste vubec vedeli kdo toje. ale tim sem se nechtela nkoho dotknout taky mi kdysi bylo 14 takze vas castecne chapu
  • mmm

ahojte chci jen rict vsem pubetalnim pisalkum byt matejem tak bych nechtela potkat ani jednu z vas.Matej je krasny ale nektere prispevky jsou az prehnane jen by me zajimalo jestli byste byli vsechny do neho takzblaznene kdyby v zadnem filmu nehral a potkaly ho na ulici jestli byste vubec vedeli kdo toje. ale tim sem se nechtela nkoho dotknout taky mi kdysi bylo 14 takze vas castecne chapu
  • ferrerrka

Re: Re: wendy

JJ mě to teda co se tyče filmu taky naštvalo:):):)ona to všechno zaviní a pak si tam jen tak přijde a blbě zírá a pak zdrhne:(fakt ji nechápu..on ji chce jak schiffner tak vilém:)já bych teda co se tyče výběru koho fakt neváhala:)
  • nika.

Re: wendy

Týjo konečně někdo normální s kým souhlasim!!!Máš úplnou pravdu já bych to tý hnusný svinský Jarmile spočítala.Je to tak nespravedlivý-ona chcípla rychle a téměř bezbolestně,kdežto ten úžasnej nádhernej Vilém umíral kvůli ní a pomalu při nejkrutější popravě,která tehdy existovala! *8* *9* Řvala sem jak mimino.
  • nika.

Re: NWM

Tak to ti strááášně závidim. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit