-
Re: narozeniny:)
JJ ja se přidávám:¨)vsechno nej *1* -
Re: Re: :)
Mno bydli na suchdole:)oni tam maj stropnickej s zilkovou a s tema miliona deti barak:) -
narozeniny:)
at je to kdy chce,kazdopadne mateji, vsechno nej k tvym narozkam *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: soundtrack
*1* *1* *1* jisteee *1* no tak jasny vid *3* a to si jeste predstavte,ze se to nejspis vazne stalo pred ja nevím kolika lety?!?!? *7* -
Re: :)
*8* *8* *8* kde ze ta tvoje kamoska bydli??? *1* neee...jako teda taky bych si dala rict a bydlela vedle jeho rodicu...tedaa tatika zejo... *3* a teda zvlast jestli navstevuje casto svoji rodinku *3* *3* *3* *4* -
Re: karlik
má štěstí co já bych za to dala být jeho ségra!! *14* -
karlik
no vždyť jo!!!! ale to má dobrý!!! *1* *9* -
Re: podoba!
vzdyt to je jeho sestra!! -
mmm
me se matej taky libi jinak bych tady nebyla ale jen me pripadne ze nektere prispevky jsou az moc prehnany. Makca.m to napsala celkem rozumne. jinak je mi 23 a mam dve mele holcicky tak asi i mozna proto uz tak nesilim jak kdysi z leonarda di capria. tak se omlouvam VSEM ZAMILOVANYM FANYNKAM silejte dal -
Re: Re: Re: mmm
me se matej taky libi jinak bych tady nebyla ale jen me pripadne ze nektere prispevky jsou az moc prehnany. Makca.m to napsala celkem rozumne. jinak je mi 23 a mam dve mele holcicky tak asi i mozna proto uz tak nesilim jak kdysi z leonarda di capria. tak se omlouvam VSEM ZAMILOVANYM FANYNKAM silejte dal -
wendy
VY JDETE ZEMÍ?? MÁ CESTA VEDE METREM!!!....snad ho tam někde potkám....jo asi už bych si od toho psaní měla dát pauzu co??? ale když mě tak strašně baví ho řešit... *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14*dobře napíšu až zítra.... *4* už se nemůžu dočkat zítřka... *4* -
nic není nemožné!!!
hej holky!!!!!proč se okrádáte o naděje???? *7* *7* *13* *13* vy nevíte, že když člověk něco fakt moc chce, tak to prostě dokáže!!!! nebuďe přízemní!!! *13* *13* *13* *4* prostě se musíte hodně snažit a dokážete téměř cokoliv!!! nikdy nevíš co bude, tak neříkej co nebude!!!!!! OK? *4* já prostě věřím v to, že ho potkám a on mě bude muset vzkřísit protože když ho uvidím tak sebou seknu...teda jestli je to gentleman... *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Pro jisté dámy
xDxD....Matěj má skvělé výrazy!!!! *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: fanynky
ty mi chlapče budeš dobrý nášupista co??? máš takový dobry kecy...fakt!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
sexy mikina!!!!
přejdu na zelenou!! *1* *1* až půjdu nakupovat nějaký oblečení, tak za prvé: půjdu do H&Mka, protože jedna holka tady psala že ho tam potkala
za druhé: budu si kupovat zelené věci na důkaz víry ve Starnu zelených *1* *1*
a za třetí.....: mmmm.....jo a nechám si na nějakou zelenou mikinu vytisknout Matěje s logem SZ!!! wooooow to bude sexy mikina!!!! *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
podoba!
díváte se na Ordinaci v růžové zahradě?? víte jak je tam ta Anička Frintová....?
ona je asi něco do rodiny s Matym!!! jmenuje se Anna Stropnická a jemu podobná tím nosíkem a pusou!!! ta se má!! to na ní musí asi kluci letět když je na Matyho tak podobná!!! protože když je někdo podobenj na Matěje, tak je fakt dost hezkej... *1* *1* *1* -
chodi sem Matěj???
mmmmm... *9* hej holky???? myslíte že se sem Matěj chodídívat???? *7* *7* mě by teda zajímalo co si o mě lidi myslí...jestli si tady čte ty naše šílený komentáře tak se asi musí hodně smát...a nebo může mít hodně dobrej pocit z toho, že má tolik fanynek.... *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: wendy
xDxDjestli se mi líbí???? vždyť já jsem do něj úplně strašnej magor!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
Re: :)
oooh...opravdu???? ta tvoje kamoška se má!!!! áááá...ja chci!!!! *1* *1* *1* *14* -
Re: Re: Re: wendy
To já teda taky ne.Mladá holka a rozhodla se pro toho staroušskýho slizouna!To mě dohání k šílenství!!! *16*