Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferrerrka

Re: narozeniny:)

JJ ja se přidávám:¨)vsechno nej *1*
  • ferrerrka

Re: Re: :)

Mno bydli na suchdole:)oni tam maj stropnickej s zilkovou a s tema miliona deti barak:)
  • tery01

narozeniny:)

at je to kdy chce,kazdopadne mateji, vsechno nej k tvym narozkam *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • tery01

Re: Re: Re: Re: Re: soundtrack

*1* *1* *1* jisteee *1* no tak jasny vid *3* a to si jeste predstavte,ze se to nejspis vazne stalo pred ja nevím kolika lety?!?!? *7*
  • tery01

Re: :)

*8* *8* *8* kde ze ta tvoje kamoska bydli??? *1* neee...jako teda taky bych si dala rict a bydlela vedle jeho rodicu...tedaa tatika zejo... *3* a teda zvlast jestli navstevuje casto svoji rodinku *3* *3* *3* *4*
  • Re: karlik

má štěstí co já bych za to dala být jeho ségra!! *14*
  • wendy.94941

karlik

no vždyť jo!!!! ale to má dobrý!!! *1* *9*
  • Re: podoba!

vzdyt to je jeho sestra!!
  • mmm

me se matej taky libi jinak bych tady nebyla ale jen me pripadne ze nektere prispevky jsou az moc prehnany. Makca.m to napsala celkem rozumne. jinak je mi 23 a mam dve mele holcicky tak asi i mozna proto uz tak nesilim jak kdysi z leonarda di capria. tak se omlouvam VSEM ZAMILOVANYM FANYNKAM silejte dal
  • Re: Re: Re: mmm

me se matej taky libi jinak bych tady nebyla ale jen me pripadne ze nektere prispevky jsou az moc prehnany. Makca.m to napsala celkem rozumne. jinak je mi 23 a mam dve mele holcicky tak asi i mozna proto uz tak nesilim jak kdysi z leonarda di capria. tak se omlouvam VSEM ZAMILOVANYM FANYNKAM silejte dal
  • wendy.94941

wendy

VY JDETE ZEMÍ?? MÁ CESTA VEDE METREM!!!....snad ho tam někde potkám....jo asi už bych si od toho psaní měla dát pauzu co??? ale když mě tak strašně baví ho řešit... *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14*dobře napíšu až zítra.... *4* už se nemůžu dočkat zítřka... *4*
  • wendy.94941

nic není nemožné!!!

hej holky!!!!!proč se okrádáte o naděje???? *7* *7* *13* *13* vy nevíte, že když člověk něco fakt moc chce, tak to prostě dokáže!!!! nebuďe přízemní!!! *13* *13* *13* *4* prostě se musíte hodně snažit a dokážete téměř cokoliv!!! nikdy nevíš co bude, tak neříkej co nebude!!!!!! OK? *4* já prostě věřím v to, že ho potkám a on mě bude muset vzkřísit protože když ho uvidím tak sebou seknu...teda jestli je to gentleman... *1* *1* *1*
  • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: Pro jisté dámy

xDxD....Matěj má skvělé výrazy!!!! *1* *1* *1*
  • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: Re: fanynky

ty mi chlapče budeš dobrý nášupista co??? máš takový dobry kecy...fakt!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • wendy.94941

sexy mikina!!!!

přejdu na zelenou!! *1* *1* až půjdu nakupovat nějaký oblečení, tak za prvé: půjdu do H&Mka, protože jedna holka tady psala že ho tam potkala
    za druhé: budu si kupovat zelené věci na důkaz víry ve Starnu zelených *1* *1*
    a za třetí.....: mmmm.....jo a nechám si na nějakou zelenou mikinu vytisknout Matěje s logem SZ!!! wooooow to bude sexy mikina!!!! *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wendy.94941

podoba!

díváte se na Ordinaci v růžové zahradě?? víte jak je tam ta Anička Frintová....?
    ona je asi něco do rodiny s Matym!!! jmenuje se Anna Stropnická a jemu podobná tím nosíkem a pusou!!! ta se má!! to na ní musí asi kluci letět když je na Matyho tak podobná!!! protože když je někdo podobenj na Matěje, tak je fakt dost hezkej... *1* *1* *1*
  • wendy.94941

chodi sem Matěj???

mmmmm... *9* hej holky???? myslíte že se sem Matěj chodídívat???? *7* *7* mě by teda zajímalo co si o mě lidi myslí...jestli si tady čte ty naše šílený komentáře tak se asi musí hodně smát...a nebo může mít hodně dobrej pocit z toho, že má tolik fanynek.... *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wendy.94941

Re: Re: wendy

xDxDjestli se mi líbí???? vždyť já jsem do něj úplně strašnej magor!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • wendy.94941

Re: :)

oooh...opravdu???? ta tvoje kamoška se má!!!! áááá...ja chci!!!! *1* *1* *1* *14*
  • nika.

Re: Re: Re: wendy

To já teda taky ne.Mladá holka a rozhodla se pro toho staroušskýho slizouna!To mě dohání k šílenství!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit