Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy.94941

video is ready!!

už to mám! *14* *14* *1*
  • wendy.94941

pridam video!!

hej holky....ehm...asi tady brzo pridam video...dneska jsem ho cely den vyrabela a jestli se mi podari dat ho na youtube.com tak ho sem pridam...o kom si myslite ze je?? *1* *1* *1* presne tak...xD *14* *14* *14* *14* o matejovi
  • nika.

Re: Re: Re: njn

Ty máš fakt dobrý nápady... *1* Ale možná by bylo lepší se nechat adpotovat od Lucie Stropnický...
  • nika.

Re: Re: zamyšlení...3

Já s tebou úplně souhlasim.Dřív jsem taky bláznila z některej mejch idolů a byly to zbytečný depky.Teď už jsem to pochopila a dokážu bejt celkem normální fanynka.Ale holky nebojte,stejně jsem magor a už se s tim netajim... *3* *1* *1* *15*
  • makca.m

Re: Re: njn

jo no o bráchu..všechny holky po něm šílí..bych se s ním asi sem tam poprala xD..já mám totiž stejně staré bratrance jako je on tak vim jak to chodí...jak říkám já ho mám jen ráda,protože ho neznám osobně..a připadá mi jak fajn kámoš nebo brácha *4* ..hej žilková??nechcešě si mně adoptovat??mám dobrá známky sem slušná sportovně(ale to je pravda fakt..) založená..nechcete mně?? *1* *1* *1* *1* *1*
  • ferrerrka

Re: njn

to ze nemas prave rodice me mrzi,ale takl bejt treba dcerou zilkovy taky asi neni zadny terno,i kdyz to neni jeho mama:)ale tak tady nejde o rodice,ale o bratrika:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: karlik

ale tak tady nejde o rodice,ale o bratrika *1*
  • makca.m

njn

tak si říkám být jeho ségra by mohlo být fajn...tak i tak stejně nemám pravé rodiče...
  • ferrerrka

no ale tak tady nejde o rodice,ale o bratrika:)
  • makca.m

a víte že já bych klidně brala být jaho ségra...stejně tak i tak nemám pravé rodiče takže je mi to fuk..
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: zamyšlení...2

no na procenta bych to nepocitala:)je to hlavne o stesti:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: soundtrack

Mno ja si ten soundtrack taky poustim casto..a film o filmu sem si nahrala takze se na nej muzu podivat kdykoliv:)a ted teda jak byl ten sjezd zelenejch tak se se na tu televizi taky teda vyjimecne divala:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: zamyšlení...3

ja vim..ale netrap se:)
  • michelin12

Re: Re: Re: Re: zamyšlení...2

O.K *3* *3*
  • wendy.94941

Re: Re: Re: zamyšlení...2

tak tam piš 10% ze 100% a ne 10:100...to je totiž uplně něco jiného *13*
  • michelin12

Re: Re: zamyšlení...2

já to myslím jako 10% ze 100%
  • michelin12

Re: Re: zamyšlení...3

však já nedoufám, že se do mě zamiluje...jenom je prostě strašně krásnej...nikdo není úplně dokonalý...
  • tery01

no takovej pocit bych teda chtela mit taky fakt ze jo :)ale ja sem z toho tak zblbla ze vzdycky kdyz prijdu domu ze skoly ,prvni co udelam je ze si pustim soundtrack:)a pravidelne sleduji ct2,kdyby tam nahodou byl trailer...pravidelne pozoruju zpravy a takovy ty politicky porady ,zasejc kdyby tam byl nahodou matej:)ale dobra zprava je ze mne cim dal vic zacina zajimat a bavit politika ,i kdyz se nekdy divim ze zrooovna MNE a zrooovna POLITIKA *1* *1*
  • ferrerrka

Re: vstup do SZ

jj ja vim,ale proste ti fandim:)myslim ze mladych lidi v politice by melo bejt vic protoze vsechno musi dostavat nadech moderniho sveta no:)
  • ferrerrka

mno jo,ale to je jedno:)´ja bych se na to koukala porad,ale musim se drzet:)chci z toho mit jednou takovej poict jako poprve proste no:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit