Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Best

*14* *14* Vilékm alias Martin Stropnický...no teda jako ta Jarmila je nána jenom kvůli ní ho dopadli jinak by zdrhl s kumpánama a byl na živu...já bych to nedokázala vyspat se sjeho tátou já bych šla za ním když ho miluju a taky že miluju mno jako je to nána ale Matěj stropnický je jako ViLéM i jako Matěj FaKT BeSt *14* *14*
  • ferrerrka

Re: hjk

jj uplna pravda!!! *1* *1* *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: pridam video!!

to teda:)ale me to prislo fakt krasny:)wendy..vazne smekam:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Můj názor na Jarmilu

ale nebyla nema:)dyt v tom film o filmu ten brabec rikal ze jarmile nedal dialog schvalne aby to bylo zajimevejsi protze ona ho napotrebuje...ze vsechno vyjadri mimikou,placem,smichem a tak:)
  • emo.cindarella

Re: Re: Re: Můj názor na Jarmilu

Kdyby nebyla němá, tak proč si odpověděl sám?
  • michelin12

Re: Re: Můj názor na Jarmilu

ona nebyla němá..ona mu to neslíbila, pač se nemohla rozhodnout kterého...a je to reálné..proč by nebylo..
  • tery01

tak aby vam to nebylo lito,ja se taky pridavam,taky sem bulela *1* *1* *1* ale koukam koukam,sme nakej urvanej fanklub *1* *1* *1* *9*
  • emo.cindarella

Re: Můj názor na Jarmilu

myslím, že máš pravdu... utéct a být šťastná... to by bylo krásné, ale dosti nereálné. Ona mu v podstatě nic neslíbila, prtože byla němá...on si to jaksi domyslel. Myslím si že v filkmu byla z Jarmily uděláná zbytečně moc kur... doopravdy v té básni s tím otcem nic neměla. To byla opravdová láska. Kdyby Vilém vypadal jako matěj nerozmýšlella bych se. Vlastně ani kdyby nevypadal přesně jako on vybrala byhc si jeho. Starý usedlý dědek? tak to fakt ne... raději mladý nebezpečný rebel *14*
  • emo.cindarella

Re: hjk

úplně s tebou souhlasím... *1*
  • hjk

tak muj nazor je ze matej je jednim z mala politiku kteri se drzi svyho presvedceni a nemeni nazory podle situace. teda doufam. v dnesni dobe je to uz vazne vzacnost. nekdy kdyz vidim situaci na nasi politicke scene tak se musim smat ikdyz je to spis k placi. nerikam ze souhlasim s nazory SZ ale muj nazor je potreba vic mladych lidi v politice protoze zmena uz je nezbytna...
  • mimi.for.love

:-)

fakt sexy kluk *3*
  • michelin12

Můj názor na Jarmilu

Takže jsem dospěla k názoru, že Jarmila ve filmu byla úplně nemyslící a nerozhodná osoba... *16* *16* Jasně..p.uč. nám dneska o volné vysvětlovala, že v tehdejší době musela být holka zabezpečená a najít si chlapa, se kterým si to zajistí..no jo..to bych chápala...jenom nechápu, proč si teda nabrnkla Viléma, když věděla, že jí asi bude líp s otcem...no jo..neuměla se rozhodnout.. *7* *7* P.uč. říkala, že kdyby si vybrala Viléma, tak to má těžké, protože on je lupič a má jednu nohu v kriminále a můžou ho klidně kdykoliv pověsit...Došla jsem k názoru, který zní: NO A CO?? I kdybych s ním měla být jen jeden den a ten další ho popravili!! Prostě uteču s ním, protože ho miluju?? Nezajímám se o to, co se mnou bude, jestli ho zabijou...musím věřit, že se to nestane! A i kdyby, tak si přece můžu potom najít nějakou tu zajišťovací službu...Hlavně že bych věděla, že jsem mohla být s ním až do poslední chvíle a nelitovat, že jsem se kdysi rozhodla jinak...Jarmilo...v příštím životě se rozhodni, nebo to dopadne tak, že zase nebudeš mít nikoho a ostatní budou kvůli tobě trpět *16* !!
  • Béééééééééé

já brečela jako želva *9* *9*
  • video

teda wendy tak to smekam opravdu se ti to povedlo jen tak dal a mozna tvoje jmeno uvidime nekdy v tytulcich na konci nejkeho filmu REZIE:....
  • video

wendy, to video se ti fakt povedlo. Jen tak dál. *4*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: njn

to musi byt hrozny:(i kdyz svyho tatu bych znat nemusela:(
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: taky video

Me to vubec nenabehlo..zkusis mi to jeste poslat na vzkazik??diky:)
  • ferrerrka

No holky ja se pridavam:)taky sem brecela:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Video!

to video je fakt krasny..opravdu..:)
  • suskin1

Super!

Vcera jsem byla na Máji.No a co dodat?Bylo to uplne super!! Matej Stropnicky tam byl fakt skvelej!! U konce jsem brecela....Ale ve snech se mi zdalo, ze jsem ho zachranila,tak aspon ze tak! =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit