Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy.94941

Re: ------

děláme je obyčejně ve WINDOWS MOVIE MAKERu! má to každý počítač!!...teda myslím! *3* *9*
  • nika.

Re: Místo natáčenííí

Vim akorát že ta křížová cesta před kostelem a ten kostel byl v Jiřetíně pod Jedlovou-severní Čechy.
  • wendy.94941

Re: taky jsem dostala e-mail

ale to už bylo ve čtvrtek!! nechtěla jsem se tady s tím chlubit, protože mi to přišlo SAKRA blbý a taky by mu vsichni hned zacali psat....a to by bylo taky sakra blbý! *13* *13* *13* *9* *9* *10* já jsem si ten mail nijak nevynucovala...prostě jsem mu napsala a šup....asi chtěl dokázat že nekašle na fanynky...ale divím se teda, že Michelinovi, která mu psala dřív než já ještě neodepsal....asi jsem vzala lepší slovo... *1* *1* *1* *14* *14*
  • Re: e-mail

opravdu? no nééé! já taky!!! *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Místo natáčenííí

no co vim tak se máj natáčel u Libčevse přesnějš myslim u vesnice Charváce a ty kopce Kozí něco... Všechno je u Loun v Ústeckym kraji
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: e-mail

co neco???
  • tery01

alespon ze neco *3* *4*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Místo natáčenííí

jj ja vim ja se tam taky koukala a neni to tam:)
  • ferrerrka

jen se priznej:)mimochodem o tom ze si neodolatelna vazne nepochybuju:) *1* *1*
  • tery01

Re: Re: Místo natáčenííí

právě no...ani na tech oficiálních stránkách to nééénííí *9* *9* *9*
  • makca.m

aaale nijáák to víte já sem tak neodolatelná že i na našeho matyho to bylo moc *3* *3* *3* *3*
  • ferrerrka

Re: Místo natáčenííí

mno me by to taky celkem zajimalo..hledala jsem a taky sem nenasla:)
  • ferrerrka

a jak sis ho prosim te vynutila???ze si napsala ze sis ho vynutila:)
  • makca.m

Re: Re: Re: Re: e-mail

Jo napsal :čau..vážím si tvojí podpory a že mi píšeš,ale nemám moc času protože mám hodně jiných věcí na práci..dík moc,měj se fajn matěj....nějak tak to bylo...
  • tery01

Re: Re: Re: e-mail

teeeda...se mas *3* napsal ti aspon ahoj nebo tak neco??? *3* *4*
  • tery01

Místo natáčenííí

jooo jsem se vás chtela zeptat,jestli náhodou nekdo nevíte,na jakém místě se máj natáčel.Já to hledala všude a nikde sem to nenasla *9* *9* *9*
  • makca.m

Re: Re: e-mail

aleee..niic...stejně sem si te mail musela vyškemrat *3* *3* ..ale to není pro mně probléém..obávám se ale že tem mail byl poslední... *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • tery01

Re: e-mail

coze?coze?coze? *1* *1* *1* teeeda jakypak??? *3* *3* *3*
  • makca.m

děvčáátka...dostala sem od matyho emaailll *3* *3* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *4* *8* *3*
  • nika.

------

Hele holky,vy co jste dělaly ty videa,chtěla bych se vás zeptat,jakej program na to používáte?dík *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit