-
Re: ------
děláme je obyčejně ve WINDOWS MOVIE MAKERu! má to každý počítač!!...teda myslím! *3* *9* -
Re: Místo natáčenííí
Vim akorát že ta křížová cesta před kostelem a ten kostel byl v Jiřetíně pod Jedlovou-severní Čechy. -
Re: taky jsem dostala e-mail
ale to už bylo ve čtvrtek!! nechtěla jsem se tady s tím chlubit, protože mi to přišlo SAKRA blbý a taky by mu vsichni hned zacali psat....a to by bylo taky sakra blbý! *13* *13* *13* *9* *9* *10* já jsem si ten mail nijak nevynucovala...prostě jsem mu napsala a šup....asi chtěl dokázat že nekašle na fanynky...ale divím se teda, že Michelinovi, která mu psala dřív než já ještě neodepsal....asi jsem vzala lepší slovo... *1* *1* *1* *14* *14* -
Re: e-mail
opravdu? no nééé! já taky!!! *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Místo natáčenííí
no co vim tak se máj natáčel u Libčevse přesnějš myslim u vesnice Charváce a ty kopce Kozí něco... Všechno je u Loun v Ústeckym kraji -
Re: Re: Re: Re: Re: e-mail
co neco??? -
alespon ze neco *3* *4* -
Re: Re: Re: Místo natáčenííí
jj ja vim ja se tam taky koukala a neni to tam:) -
jen se priznej:)mimochodem o tom ze si neodolatelna vazne nepochybuju:) *1* *1* -
Re: Re: Místo natáčenííí
právě no...ani na tech oficiálních stránkách to nééénííí *9* *9* *9* -
aaale nijáák to víte já sem tak neodolatelná že i na našeho matyho to bylo moc *3* *3* *3* *3* -
Re: Místo natáčenííí
mno me by to taky celkem zajimalo..hledala jsem a taky sem nenasla:) -
a jak sis ho prosim te vynutila???ze si napsala ze sis ho vynutila:) -
Re: Re: Re: Re: e-mail
Jo napsal :čau..vážím si tvojí podpory a že mi píšeš,ale nemám moc času protože mám hodně jiných věcí na práci..dík moc,měj se fajn matěj....nějak tak to bylo... -
Re: Re: Re: e-mail
teeeda...se mas *3* napsal ti aspon ahoj nebo tak neco??? *3* *4* -
Místo natáčenííí
jooo jsem se vás chtela zeptat,jestli náhodou nekdo nevíte,na jakém místě se máj natáčel.Já to hledala všude a nikde sem to nenasla *9* *9* *9* -
Re: Re: e-mail
aleee..niic...stejně sem si te mail musela vyškemrat *3* *3* ..ale to není pro mně probléém..obávám se ale že tem mail byl poslední... *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: e-mail
coze?coze?coze? *1* *1* *1* teeeda jakypak??? *3* *3* *3* -
děvčáátka...dostala sem od matyho emaailll *3* *3* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *4* *8* *3* -
------
Hele holky,vy co jste dělaly ty videa,chtěla bych se vás zeptat,jakej program na to používáte?dík *4*