Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferrerrka

Re: Re: oujé

no jo,ale kdyz je tu ta moznist tak je to tezky to neudelat:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: oujé

JJ ve vzkazu ho mas:)
  • emo.cindarella

Re: oujé

souhlasím...chudáček, pokud mu někdo nechce zdělit něco fkticky závažného (Nemyslím tím milí matějičku moc tě miluju *1* ) tak by neměl psát
  • makca.m

Re: Re: Re: Re: oujé

tj..hej máš icq??a dáš mi ho??
  • ferrerrka

Re: Re: Re: oujé

no tak vidis:):):)nevim...je to proste tak ze bysme ho asi meli na chvilku nechat ale myslim ze nam to nevyjde a navic tech fanynek ma tolik ze uz ho to chudaka asi nevytrhne:)a to tak poctive a s trpelivosti odpovida:)
  • makca.m

Re: Re: oujé

tak to jo a to je i na mně dost silná..a to je co říct..ale co jako já se dokážu zfetovat obyčejným vzduchem takže..allle nic *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ferrerrka

Re: oujé

no tak to je stoprocentni ze mu pise dalsim milion holek..teda vite jak to myslim,ale muj nazor je ze urcite denne dostava aspon takovej 20 mailu:)no jo..asi sme trochu otravny,ale nevim,..je to jako droga co???:) *1* *1* jinak mas ale pravdu no...
  • makca.m

oujé

tak si říkám že to už kapku přeháníme holky ..kdoví,ale taky kolik holek mu ještě psalo a my o tom aní nevíme *9* *9* ..chudinka malej...mohy by sme to kapku omezit alespoň na krátkou dobu..co myslíte?? *3* *3*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: stastna

no presne:)to je uz je takovy moc:)
  • Re: Re: Re: stastna

jo a jaky?
  • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: stastna

ja bych mu zavolala, ale prijde mi to blby... *9* *13* radeji jenom psat na mail...na mobil mi to prjde takove nevhodne...
  • ferrerrka

Re: Re: stastna

*1* *1* *1*
  • Re: stastna

No tho ti fakt nezežeru *1* *1* *1* dukazyyy:D:D:D
  • ferrerrka

Re: Re: Re: stastna

ty jo:)holky vsimate si jak se to tu strasne meni??pred mesicem sme byly hotovy z fotek a filmu a ted sis nim piseme a volame:):):)
  • Re: Re: stastna

no poprawde sem ho jen prozwonila ale on mi okamaztite zawolal na zpatek tak sem mu rekla ze ho moc obdiwuju a on ze je rad ze ma tak hodnou fanynku *14*
  • Re: stastna

a o čem si snim mluvila??
  • stastna

ahojky holky nebudete mi werit ale predchwili sem domluwila s matejem stropnickym mam tak krasnej hlas!Ja ho proste miluju *14* *14* *14* *14* *14*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor na Jarmilu

to asi jo..ale mozna ze s tim schiffnerem byla tak dlouho ze uz ho proste mela tak rada ze se najednou nedozala rozhodnout..mi to mame jednoduchy..maty se nam libi tak hned vime po kom bysme skocily:)
  • ferrerrka

Re: Re: e-mail

tak ja se pridavam *1* *1* *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: prosba

to jo..on fakt odpovida:) *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit