Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: Re: oujé

já bych mu napsala co cítím(miluji tě Matjíčku) ale je to blbý mu to psát, když ho neznám osobně... *9* *9* *13*
  • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: oujé

chudášek majinký...vždyť on na ty maily odpovídá po nocích... *9* *9* *9*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: oujé

to jo no:)tohle se mi na nem taky libi:)
  • tery01

Re: Re: oujé

fanousku pribýva no... *3* *4* *4* *4* ale ja si stejnak myslim ,ze ten matej je strasne straaasne hodnej a milej a vsechno, protoze najit si mezi praci a politikou a buhvi cim vsim jeste cas na odpovidani emailu , smsek a telefonu.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3*
  • ferrerrka

Re: oujé

myslis tech komentaru??? *1* *1* *1* no jo..taky to trochu nestiham a bude hur:)
  • makca.m

oujé

já se tady v tom někdy pkmalu nevyznám...je tu toho hafo *1* *1* *1* *1* *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: stastna

ja asi taky...jen bych mlcela..byla bych strasne nervozni:):):)ani bych asi neverila tomu ze ho mam skutecne na drate *1* *1* *1*
  • nika.

Re: Re: Re: Re: Re: stastna

Já bych spíš nedokázala do toho telefonu říct ani slovo..
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: Místo natáčenííí

tak nad tim uvazuju:):):) *1* *1*
  • ferrerrka

Re: zpozděnííí

no jo..porad se neco deje:)
  • suskin1

Re: STOP!

Presne tak!Chudacek malej.. Vzdyt mu to musi dat poradne zabrat.Ja jsem mu sice nenapsala ani jednou,ale ma aspon od nejake fanynky pokoj *1* *1*
  • Re: zpozděnííí

to máš toho hodně na čtení *3*
  • tery01

zpozděnííí

téééda tady neni clovek dva dny,a uz se tu s matejem navazujou vztahy...telefonní... *1* *1* *1* *1*
  • tery01

Re: Re: Re: Re: Re: Místo natáčenííí

jeee tak to moc dekuju:)asi si udelam vylet *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: oujé

kde bysme vzali jeho icq???:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: oujé

ahoj napiš mi pls jeho Icq?? plssssssssssssssss *9* *9*
  • ferrerrka

Re: STOP!

no jo...:)asi bysme to ten tejden vydrzet meli:)
  • wendy.94941

STOP!

Ok GIRLS!!!zkusíme mu dát chvíli pokoj! *3* vím, že to bude k nevydržení,a le matějovi bude líp! chudinka malej... *9* *9* večer přijde domů a musí nám odepisovat na naše šílený maily... *9* *9* *13* STOP!! *1* *1* *1* kdo mu týden vydrží nenapsat, dostane medaili!! *1* jen mu popřípadě odpvíme na jeho maily, ale jinak nic....já to asi nevydržím... *1* *1* ale musím!! když mi poprvé napsal, tak říkal, že mu chodí 15 mailů denně, ale teď, když se tady někdo začal chlubit tím, že jí mates napsal, začaly mu psát všechny holky tady... *13* *13* mi poprvé napsal nedávno, ale to se o tady o tom psaní s ním nikdo nezminoval...já jsem to sem taky nechtela psat, protoze jsem vedela co bude následovat...presne to co se ted deje.... *9* *9* potom se tady nekdo pochlubil, že jí napsal matěj a už to jele...: holky? jakej je mail na matěje atd...zkusme to trochu omezit... *3*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: oujé

to jo..tak pro tohle ja taky nejsem:)
  • makca.m

Re: Re: Re: oujé

to jo ale při nejmenším alespoň to miluju tě matějíčku omezit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit