-
Re: Re: Re: Re: Re: oujé
já bych mu napsala co cítím(miluji tě Matjíčku) ale je to blbý mu to psát, když ho neznám osobně... *9* *9* *13* -
Re: Re: Re: Re: oujé
chudášek majinký...vždyť on na ty maily odpovídá po nocích... *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: oujé
to jo no:)tohle se mi na nem taky libi:) -
Re: Re: oujé
fanousku pribýva no... *3* *4* *4* *4* ale ja si stejnak myslim ,ze ten matej je strasne straaasne hodnej a milej a vsechno, protoze najit si mezi praci a politikou a buhvi cim vsim jeste cas na odpovidani emailu , smsek a telefonu.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* -
Re: oujé
myslis tech komentaru??? *1* *1* *1* no jo..taky to trochu nestiham a bude hur:) -
oujé
já se tady v tom někdy pkmalu nevyznám...je tu toho hafo *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: stastna
ja asi taky...jen bych mlcela..byla bych strasne nervozni:):):)ani bych asi neverila tomu ze ho mam skutecne na drate *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: stastna
Já bych spíš nedokázala do toho telefonu říct ani slovo.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Místo natáčenííí
tak nad tim uvazuju:):):) *1* *1* -
Re: zpozděnííí
no jo..porad se neco deje:) -
Re: STOP!
Presne tak!Chudacek malej.. Vzdyt mu to musi dat poradne zabrat.Ja jsem mu sice nenapsala ani jednou,ale ma aspon od nejake fanynky pokoj *1* *1* -
Re: zpozděnííí
to máš toho hodně na čtení *3* -
zpozděnííí
téééda tady neni clovek dva dny,a uz se tu s matejem navazujou vztahy...telefonní... *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Místo natáčenííí
jeee tak to moc dekuju:)asi si udelam vylet *1* -
kde bysme vzali jeho icq???:) -
ahoj napiš mi pls jeho Icq?? plssssssssssssssss *9* *9* -
Re: STOP!
no jo...:)asi bysme to ten tejden vydrzet meli:) -
STOP!
Ok GIRLS!!!zkusíme mu dát chvíli pokoj! *3* vím, že to bude k nevydržení,a le matějovi bude líp! chudinka malej... *9* *9* večer přijde domů a musí nám odepisovat na naše šílený maily... *9* *9* *13* STOP!! *1* *1* *1* kdo mu týden vydrží nenapsat, dostane medaili!! *1* jen mu popřípadě odpvíme na jeho maily, ale jinak nic....já to asi nevydržím... *1* *1* ale musím!! když mi poprvé napsal, tak říkal, že mu chodí 15 mailů denně, ale teď, když se tady někdo začal chlubit tím, že jí mates napsal, začaly mu psát všechny holky tady... *13* *13* mi poprvé napsal nedávno, ale to se o tady o tom psaní s ním nikdo nezminoval...já jsem to sem taky nechtela psat, protoze jsem vedela co bude následovat...presne to co se ted deje.... *9* *9* potom se tady nekdo pochlubil, že jí napsal matěj a už to jele...: holky? jakej je mail na matěje atd...zkusme to trochu omezit... *3* -
Re: Re: Re: Re: oujé
to jo..tak pro tohle ja taky nejsem:) -
Re: Re: Re: oujé
to jo ale při nejmenším alespoň to miluju tě matějíčku omezit