Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen tak dál

:-)) holky, myslím, že tohle vaše "krásný trápení" není vůbec trapný a rozhodně si ho užívejte! MS je vážně úplně normální kluk a i když ho moc v lásce nemám, tak musím přiznat, že podle všeho nejen dobře vypadá, ale má i něco v hlavě (jako jeho spolužačka z VŠ vím o čem mluvím *3*
  • wendy.94941

ty fotky fakt žeru

uplně žeru tu fotku jak sedí na koni a směje se...áááá....to je nádhera!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wendy.94941

káknu si z fotek...

ty nový fotky jsou nádherný... *14* *14* *14* *14* *14* já si z nich asi káknu... *1* *1* *14* *14*
  • wendy.94941

Re: Re: Re: odstranili moje video z youtube!!

ještě mi tam dají na výběr že tam můžu dát písničku, kterou si vyberu z jejich seznamu...óóó jaká to výhoda! *9* *16* *16* *10* tam ení žádná pomalá hezká písnička!! *9* *9* chce se mi vypustit slzu... *9* *9*
  • emo.cindarella

Re: Re: Re: Re: Re: oujé

mno těžký to je, ale je to dospělý ne? a náš pan sladnký politik přece nebude chtít bláznivé pubertacky *14* *1*
  • emo.cindarella

Re: Re: STOP!

hejky, ja to nechápu...jak mu muzete tak psat? ja sem se odhodlala jen jednoua to kdyz mi odepsal prestalo. chudak malej. meli bysme mu psát jen podstatná sdělení? *1*
  • emo.cindarella

Re: Re: Re: Re: Re: fotky

nedala jak nedela, ale jde mu to kurevsky dobre *14*
  • emo.cindarella

Re: Re: odstranili moje video z youtube!!

naštěstí jsem si to stihla stáhnout! *15*
  • ferrerrka

Re: odstranili moje video z youtube!!

CO????tosi delaj srandu ne???dyt takovy videa dneska dela kazdej!!!!!!!!!!!!!!!dyt bylo uzasny..ja se na nej dycky divala *10* *10* *10* *10* jaky je to jako poruseni??dyt takhle ty videa proste vznikaj ne??? *16* *16* *16*
  • wendy.94941

odstranili moje video z youtube!!

dementi zajebaní! *10* *10* ...ne vy...ale nějací vlastníci autorských práv...odstranili video s Matějem z youtube, protože v něm hrála ta hezká písnička písnička... prej porušení autorských práv.... *10* *10* *10* *10* *9* *9* *13* *13* *16* *16* *16* *8* *8* *8* s tím něco udělám....nevíte co? *7* *7* *16* *16*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: fotky

ne vubec *1* *1* *1* ale to at nedela:)modelove nejsou zrovna moje parketa:)
  • tery01

Re: Re: Re: fotky

*1* jako kdyby se dal na prehlidky ,tak na tech vsech prehlidkach jsem at je to kde chce *1* *1* ale jinak jako vubec nepouzivame slovo prehlidka vickrat *1* *1* *1*
  • ferrerrka

Re: Re: fotky

jako kdyby se dal na prehlidky *1* *1* *1*
  • ferrerrka

Re: fotky

mno ja myslim ze si se neprehlidla *1* *1* *1*
  • tery01

fotky

ty novy fotky,ty jsou tak strasne krásný *14* ta jak tam ma ten kabat ,tyjo ta je uplne *14* *14* *14* *1* tam vypada jak model....nebo tam ma vypadat jak model????ze by se dal na prehlidky?!?!????? *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ferrerrka

no myslim ze to nikdy nemel lehky,ale td to ma obzvlast slozity!!:) *1*
  • nika.

Nemá to chlapec s náma lehký,no...
  • ferrerrka

no to celkem jo..dy do nej nemuzem bejt zamilovany dyz ho ani nezname:)
  • ferrerrka

no to si taky myslim:):):)
  • makca.m

tak třeba chodí na pc v noci a v rámci toho etě odepíše na e-.maiy od fanynek *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit