Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Matěj Stropnický

to asi ne,ale klido bych si ji prohlidla:)
  • nika.

Re: Re: Matěj Stropnický

No já bych řekla,že ta blondka určitě neni boží...aspoň pro nás. *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: domiik

no ja nevim kolik ji je..prave proto se na to ptam:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: Re: Matej

no prave:)
  • Re: Re: Re: Re: domiik

ježiš proc ji verite??nevite kolik ji je..a tak sama jsem si s nim psala ale neslo to...ae odepsal
  • nika.

Re: Re: Re: Re: Re: Matej

Hele holky,to NENI možný,aby takovej krasavec a sympaťák neměl přítelkyni.Bohužel.
  • ferrerrka

Re: Matěj Stropnický

jako o matejovi nebo o blondynce??? *1* *1* *1*
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Jen tak dál

ne to je samozrejmost ze tady nebudes o Matějovi vykladat:)to sem jen tak rekla:)nebylo by to fer,ale mas pravdü...ja myslim ze my vsichni tady tusime ze on nebude dokonalej ale dokud to nevime tak nas to netrapi chapes???no a az se stastne zadame s nejakym klukem jako ty tak myslim ze bude po matejovi:)
  • Re: Re: Matej

Má a nemůžeš ho získat když jsme na něj moc malý *1*
  • Re: Re: Jen tak dál

Já jen, že to je hrozně zvláštní vnímat to z mojí strany... Kamarádi nejsme, ani se nezdravíme. Prostě ho jen občas potkávám ve škole nebo na nějakých předmětech, protože momentálně studuje mediální studia jako já. A nejdřív mi asi tři měsíce trvalo, než jsem zjistila, že to je TEN STROPNICKEJ :-))
  • Matěj Stropnický

Má přítelkyni...Blondýnku... *3* jsem si s nim napsala e-mail a četla o něm nějaké zajímavosti...je boží... *14* *8*
  • nika.

Re: Re: Re: Jen tak dál

Jen něco málo,prosím....
  • nika.

Re: Re: Jen tak dál

To je právě to,co už tu jednou padlo.Kdyby sme ho znali,nepřipadal by nám tak dobrej.Já si taky neumim představit,že by nějakej z mejch spolužáků hrál ve skvělym filmu a najednou bych z něj začala šílet.
  • Re: Re: Jen tak dál

Jasně že jo, asi tak před deseti rokama jsem šíleně milovala jednoho zpěváka a byla jsem přesvědčená, že jedině já jsem pro něj ta pravá! No, k němu se to bohužel nějak nedostalo nebo co :-) Ale teď jsem už sedm let šťastně zadaná za normálního kluka, kterýho bych nevyměnila ani za deset takových zpěváků, ale na tu nedosažitelnou "lásku" strašně ráda vzpomínám...
    Myslím, že by ode mě nebylo fér tady něco o Matějovi vykládat...
  • ferrerrka

Re: Matej

to jo..ja ten rozhovor taky s¨lysela:)mozna to byla trochu jina otazka..patli se ho tam co pro nej laska znamena a on ze cim dal vic,takze myslim ze nekoho ma:)ale tak holky co ste si myslely???ze bude sam:)to by neslo:)
  • Matej

No, soude podle toho, ze rekl, ze na lasku sazi cim dal tim vic, tak bych rekla, ze pritelku ma...a jako pochybuju, ze takovej kluk jako on bude bez baby..minimalne s nekym musi spat....
  • ferrerrka

Re: Dotaz

na jeho strankach sou:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: Re: odstranili moje video z youtube!!

aha:)a jakou ti dali na vyber???
  • ferrerrka

Re: Jen tak dál

mno tak ja ymslim ze si ho uzivame dostatecne,ale znas to:)urcite se ti taky nekdo strasne nekdy libil:):):)mno ale tak ty aspon vis jakej je,tak nam muzes poreferovat:)
  • ferrerrka

Re: Re: Re: domiik

me by totaky zajimalo:)proc si mu volala???kdy si mu volala???co ti ¨rekl???:):):):)povidej povidej:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit