-
potkávání Matěje
Potkat Matěje není tak těžké, s tou fotkou by to už bylo horší :) Pracuji kousek od kanceláře Strany zelených, kam Matěj chodí celkem pravidelně *1* . Tak mě napadlo, že kdyby tam některá z Vás šla a o podpis požádala, nebyl by to takový problém *4* -
Re: Re: Re: Re: do zbraně!!
No já si to taky myslim,Matěj je fakt pěkný jméno.Co se o tom ménu řiká jsou jenom takový kecy do větru. -
Re: Re: Re: do zbraně!!
Mno me uprimne se jmeno Matej celkem libi,ale asi bych tak svyho syna nepojmenovala..nevim.:)ale jinak si myslim ze kdyz je maly miminko matysek tak ze je to hrozne roztomily *1* *1* *1* -
nahodou, Matej je krasne jmeno! *4* no svoje decko bych mozna taky pojmenovala po tatkovi...Matej... *1* *1* *1* *4* *15* -
podívej se mi na blog!
toš lidi! podívejte se mi na blog! *1* *1* *1* *5* a prihlaste se do SONColorizace a napiste coment! ou yeaah! *1* *1* privita te matej v Maji na designu! www.myexxxtra.blog.cz -
Re: matej
ahoj,ja jsem wendy a miluju mateje... *1* *1* *1* co to ma byt??... *1* *1* *1* *15* *7* -
matej
ahoj,ja jsem romca a milluju mateje. -
blondýna
Ahoj jen jsem vám chtěla napsat že když jsem viděla matěje na andělu tak tam byl s nějakou blondýnkou tak si myslím že to asi byla ta jeho přítelkyně, ale nějak jsem jí nepozorovala jak vipadala spíš jsem se dívala na Matěje. *14* *1* -
to já taky :) -
autogram
Ahoj, má některá z vás fotku s MAtějovým podpisem? -
Re: Matěj Stropnický
A on ti vysloveně napsal,že má přítelkyni-blondýnku??A jak dlouho už s ní je?? *9* *9* *9* *8* -
Re: Re: Co má Matěj s nosem???
Já o tom něco vim,protože mám sama nos jak skobu a někdy jsem z toho vážně na dně.Ale tim samozřejmě nemyslim nic špatnýho proti jeho nosu,přijde mi divný,že by zrovna on šel na plastiku,to asi fakt ne. -
Re: Re: Matej
http://www.ceskatelevize.cz/program /10168393991-06.09.2008-15:40-1.htm l?deid=2567 -
Re: Re: do zbraně!!
Ty cece, jmeno Matej se mne osobne moc nelibi. Spis si vybavuju tu hlasku: "ty jsi ale matej!" Prijde mi to takove jmeno o nicem. No a Matysek uz je uplne hrozne. No ja jsem osobne rozhodnuta, ze jednou se bude moje dite jmenovat po mem tatovi....
Jinak, trochu z jineho soudku - fakt obdivuju vsechny zurnalisty. Ja mela vzdycky blbe slohy...ja jsem spis na ty cisla.. *1* -
Re: do zbraně!!
Tak já už předem hlásím, že já to teda nejsem :-))
Jinak by mě zajímal váš názor na jméno Matěj. Už dřív jsme s přítelem přemýšleli o jménu pro mimčo, no a padlo i Matěj - teda jako úplně bez souvislosti s MS. No a mně se třeba líbí Matýsek, ale těžko tak na něj volat v patnácti, že jo. No a Matěj to je takový jakože dost prostý, nevím, jak přesně to vyjádřit. Zase ta paštika Matěj je výborná a Matěj se jmenoval i táta Karla Havlíčka Borovskýho a Václav Matěj Kramerius - čili souvislost s mým oborem žurnalistika. Zas se ale říká "Matěji, Matěji, proč Tě holky nechtějí..." Je fakt, že pokud by se vyvedl, tak by to bylo pasé... Takže jsme nakonec došli k tomu, že bude po tatínkovi. Co vy na to? Je to tedy dost od věci, sorry... -
Re: Re: Re: Re: Re: Jen tak dál
Ferrerrka: Já myslím, že by to bylo jako u každýho jinýho chlapa. Nejdřív by Ti všechny jeho chyby přišly jako roztomilý zvláštnůstky a po roce dvou by si z nich šílela, ale říkala si, no co, hlavně že se máme rádi :-))
Emo.Cindarella: Probrat s MS názory na svět není tak nereálné, jak se Ti může zdát. Ovšem já bych takovou odvahu neměla, připadala bych si jak blbec *1* -
Re: Re: do zbraně!!
oukej:)ale fakt bych ji chtela videt:) -
Re: Co má Matěj s nosem???
ted nevim jestli ti zavidim ze si ho videla a nebo ze si ho videla tak v super situaci se zaplepenym nosem:)nevim o co bych stala vic *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Matej
ted sou vekovy rozdily mezi klukem a hokou uplne jedno:)ted uz na tom tak nesejde:) -
Re: Re: woooaahh!
fakt??? oooh! ja jsem je tam neviděla!!! *8*