-
Re: Re: Re: Re: Re: potkávání Matěje
Ale věřím že jseou tu i takové které tam čekat budou :D -
!
Dneska jsme měli s Matějem v Pardubicích besedu a byl fakt v pohodě *1* -
Re: Re: Re: Re: potkávání Matěje
no hele:)tak trhla fanyka zase nejsem,abych na mateje nekde cekala..ne to neni holt cas:) -
Re: ??
každý si může psaát, co chce *9* ne že bych to tu dsnad psala, ale prostě je to každého věc jaký postoj k matějovi má. -
Re: podívej se mi na blog!
AHOJ,NEMOHLA BY JSI MI PROSÍM POSLAT TEN VYROBENY WALLPAPER CO MAŠ NA UVODU NA BLOGU.DÍKY -
Re: Re: Re: Re: do zbraně!!
Mi se jméno Matěj líbí..takové jednoduché hezké jméno *4* Pak je ještě moc pěkné Tomáš, Adam, Jiří, Honza atd...Já, jestli budu mít někdy syna (snad:)), tak by se jmenoval nějakým z těchhle jmen *4* Pak je ještě hrozně moc jmen, které se mi líbí, ale to bych se musela ujmenovat:)...a pak je tu ještě jedna věc..neodsuzuju to, ale je to zvláštní...když jsou nějací CZECH rodiče a jejich mimčo se jmenuje Jennifer Nováková...Jennifer je sice taky pěkné, ale na české mimi to nesedí... *13* -
Re: Re: Re: potkávání Matěje
Zkuste trochu zapojit hlavu a internet :D Už to vidím jak tam zas budem mít v pondělí narváno *1* *1* *1* *1* -
Ráda se nechám poučit - co znamenají slova "miluju Tě!" teď a co kdysi, ještě než ztratily svůj význam? -
"plítvali" - ono je vážně možný, aby tohle někdo napsal? *3* -
A Ty jsi očividně úplně mimo se svojí češtinou, že *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: do zbraně!!
mno to ja taky nejsem...jsem totiz taky absolutne cernovlasa a jeste ke vsemu prirodne *1* *1* *1* -
Re: Re: potkávání Matěje
no jo:)tak ostravanky lituju..ste na tom blede:)ale tak ja ostravanka nastesti nejsem..kde ze je ta kancelar zelenych??? *1* *1* *1* *1* -
??
No neřikam že se mi Matěj nelíbí,,právě naopak líbí,,,ale vy co píšete "Miluju Tě!" ste vícerméně,,teda vlastně úplně mimo! Ty slova "Miluju Tě!" ztratili absolutně svuj význam,,,to neni cit to už je pouze slovo komerce,,,lidi s nim plítvali až ztratilo svoje kouzlo...proto nechápu jak ho můžete milovat,,jak vy tvrdíte,,,proto já jen říkám "ono je to vážně možný?" *9* jinak Máj nevííc fiml.. s holkama sme ho nejvíc obrečeli *3* hlavně jak on tam má nakonci ty oči *_* -
haluz:-D
jak je tam s tím mimčem,to je bestovní fotka *1* -
Re: Re: Re: Co má Matěj s nosem???
Já teda taky nemám zrovna drobný a rovný nosík... Ale zkus se před zrcadlem pitvořit tak, že to bude vypadat, že ho takovej máš a uvidíš, že pak už bys to nebyla ty! A pokud se ti někdo směje, tak je to chodící hloupost. -
Re: Re: Re: Re: do zbraně!!
Jo, rutina je jasně s jedním n *4* -
Re: Re: Re: do zbraně!!
Díky za názor. Jinak já jsem opačného názoru, co se týče žurnalistů. Dneska může být pisálkem kdekdo... O slohu to vážně není, já je taky neměla ráda. Je to hodně o rutinně a o tom srovnat se s tím, že musíš rozumět všemu, i když se vlastně nevyznáš v ničem *1* čili tak. -
Re: Re: Co má Matěj s nosem???
na plastiku by mu náplast nestačila *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: do zbraně!!
jajky...ještě že nejsem blndýna wendy! jsem absolutně černovalasá! -
Re: potkávání Matěje
problém je v tom, že jsme ostravačka... ale snad se tam někdy dostanu *4*