-
Re: Co má Matěj s nosem???
wooaahh...třeba má rýmu...!!!? *1* *1* *9* nebo....nebo chodí na pravidelné zužování a prodlužování nosu...taky jedna z možností... *1* *1* *1* oooh...nebo spadlo z koně... *14* *14* *9* *4* -
Re: do zbraně!!
ůůplně skvělé a ještě si dopřejem nějakej ten bonus *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
do zbraně!!
děvčata, připravte si kyje, vyrážíme do ulic!! *1* *1* každou blondýnu proklepneme a až narazíme na tu ONU blondýnu tak ji zaboucháme do země...potom se vrhneme na Matěje...jsem dobrej strateg ne? *1* *1* *1* *10* *10* *10* *5* *1* *3* *3* -
Re: Re: Co má Matěj s nosem???
a nebo mu někdo dal ránu...taky jedna z možností -
jeeee *1* chudak *9* ale jako napadaji mne dve veci .prvni ze nekde upad *9* nebo ze sel na plastiku... *8* *8* *8* lidi jestli sel na plastiku svyho nadhernyho nosiku?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* -
hej tak to mi je velice podobné...ale na mně pro změnu zaůtočila jedna "milá"slepička akapku mně poglovala...tak sem taky se zalepenym nosem xD xD *1* *1* *1* *3* *3* *4* *4* -
Co má Matěj s nosem???
V pátek jsem Matěje potkala při cestě z práce a měl zalepený nos... Asi je šikulka *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: domiik
mě by to přišlo dost trapné mu zavolat -
Re: Re: Re: Re: Re: Jen tak dál
já bych ani ralitu nechtěla vědět...jednou jsme takové zklamání zažila. Je jasné, že nikdo z nás ho nepozná nějak blíž a už vůbec s ním nikdo nebu a tak prač ho nemít za dokonalého- lepší nmež by třeba byla skutečnost *9* i tak ti, ale závidím jednou byhc si s ním chtěla skutečně popovídat o jeho náízorech na svět.... -
Re: Re: Re: Matej
no, tak si pocká až ten rozdíl nebude tak velký a pak bude něčí z nás! *14* *14* *14* *14* *1* Kolik vám tu je let???? -
Re: Re: Re: Matěj Stropnický
jj me to by taky celkem zajimalo jekej je doopravdy:):):)jen tak z ciste praktického hlediska *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jen tak dál
No jasny ze nuikdo neni dokonalej:)jen mi je sympatickej protoze mi prijde uzasny co v jeho veku dokazal a kam se dostal:)a tak se celkem ztoznuju s jeho nazorama,alemyslim ze kdybych ho znala osobne tak by mi na nem urcite neco vadilo:) -
Re: Re: Matej
myslím,že je to otázka názoru - s nějakými jeho názory docela souhlasím.Co si myslíš ty,je nejspíš tvoje věc.-netřeba hned osuzovat *5* -
Re: Matej
spí s Bursíkem.... a je to nechutný politický opulista..... toto: (Vyslovuje se pro odstoupení místopředsedy vlády Jířího Čunka, proti umístnění americké vojenské základny systému protiraketové obrany v Česku, pro stažení českých jednotek vojsk z Iráku či pro odsouzení představitelů zahraniční politiky USA v 70. letech.) si může do svého profilu dát jen blb bez mozku.... je tam vysloveně to, co je dnes moderní, aniž by se ned tím kdokoli zamyslel. Howgh
*16* -
Re: Matej
... a kde jsi četla,že sází na lásku čím dál víc??? Byl teď někdy s ním nějaký rozhovor,kde se ho na to ptali??? *7* *9* -
Namajsechystam:kaplas mi do noty *3*
Jen blazen by si nevsiml jeho vyrazu na fotkach...jde mu ten narcismus z oci,to sebevedomi se pozna na sto honu...ale smekam pred nim, jde mu to dobre. Ac stopro nesouhlasim s jeho nazorama, zajimalo by me jakej fakt je..ale rozhodne o nem nepochybuju *5* -
Hanulko: *3* -
No on nas Matej asi taky bude pekny ero...takovej lehkej narcistni typ mi prijde -
Re: Re: Re: Re: Jen tak dál
A kdo je dokonalej? V nedokonalosti je krása... Rozhodně jsem vám nechtěla "otvírat oči" nebo tak něco... -
Re: Re: Re: Jen tak dál
Jak už jsem psala, nebylo by ode mě fér tady o něm cokoliv šířit. Zvlášť když by to vlastně byly jenom MOJE dojmy, protože ho znám jen o malinko víc než vy tady. A i kdyby si o sobě moc myslel, měl by proč. Není to žádný hlupák, umí diskutovat o věcech, o kterých většina z našeho ročníku nemá ani páru. To, kam se dostal, mu může ledaskdo v jeho věku jen tiše závidět. Ta moje poznámka o "výhře" se spíš týkala toho, že na něj hodně lidí prostě nemá, a že ho prostě nebereme jako nedosažitelný ideál. Škoda, jinak bych mohla být štěstím bez sebe, že... *1* To, že Matěj není moje krevní skupina zrovna, je už věc jiná.